DIN CICLUL „UN ACTOR GRĂBIT” – Fostul ministru Liviu Marian Pop, zis PLM, primul candidat care-și depune dosarul la BEC pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare

0
1494
Liviu Marian Pop

PRIMA DEPUNERE DE CANDIDATURĂ. Marți, 23 aprilie 2024, la ora 13.00, fostul ministru Liviu Marian Pop a anunțat că își depune la Biroul Electoral de Circumscripție (BEC) municipală nr.1 Baia Mare dosarul de candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare, el fiind primul dintre cei care și-au anunțat candidatura la funcția supremă în administrația publică locală a municipiului reședință de județ care și concretizează anunțul și deschide oficial înregistrarea candidaturilor pentru Primăria Baia Mare.

 

Liviu Marian Pop va candida din partea Partidul Umanist Social Liberal (PUSL), fondat de Dan Voiculescu (patronul televiziunilor Antena, printre altele) și care îl are ca președinte executiv pe Cristian Popescu Piedone.

 

Pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare și-au anunțat intenția de a candida 13 persoane (începând din această săptămână 2mnews demarează ciclul de articole care îi prezintă distinct pe toți candidații), însă rămâne de văzut și câți vor concretiza intenția înregistrându-se la BEC Baia Mare și câtor dintre aceștia li se va valida candidatura. Oricum, se preconizează cel mai mare număr de candidați din istoria electorală a urbei, peste precedentul record (9 candidați), stabilit în 2020.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here