DESPRE COMASAREA ALEGERILOR – Deputatul Darius Pop: Coaliția fricii PSD și PNL a decis comasarea alegerilor

0
17
Darius Pop

REACȚIE. Declarația comună a partidelor guvernamentale, PSD și PNL, de a comasa alegerile locale cu cele parlamentare, programate a avea loc în aceeași zi, pe 9 iunie 2024, a stârnit reacții vehemente și în rândul AUR. Deputatul de Maramureș Darius Pop consideră că decizia comasării a fost cauzată exclusiv pentru menținerea la putere a celor două partide, care pierd electorat pe zi ce trece.

 

„La o zi după anunțul comasării și declarării datei alegerilor prezidențiale în luna septembrie, pe platforma X (fostul Twitter) că România i-a notificat pe ceilalți membri NATO că intenționează să îl nominalizeze Iohannis drept candidat pentru funcția de secretar general al NATO.

 

Desigur, nimic întâmplător, mandatul viitorului șef NATO începe în septembrie. Coaliția fricii PSD și PNL a decis comasarea alegerilor de frica AUR. PSD și PNL au mers până la capăt în ceea ce privește comasarea alegerilor locale cu europarlamentare. Practic, de teama AUR și a lui George Simion, PSD-PNL-ul s-a unit într-un mariaj politic împotriva firii, împotriva naturii.

 

Conștienți că ar fi fost dați jos din funcțiile de conducere de propriile partide, deoarece ar fi luat un scor mult mai mic decât AUR, Ciolacu și Ciucă încearcă să ascundă acest eșec și să evite revolta internă a propriilor membri. O singură variantă a fost pe masa de lucru a coaliției: Cum să rămână la putere, în mod ilegal, neconstituțional și nedemocratic. Se urmărește menținerea la putere ilegitim a unor partide care nu mai au susținere populară”, a declarat deputatul maramureșean Darius Pop (AUR).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here