DECONSPIRARE – Cine este singurul maramureşean care s-a înscris în Grupul de Rugăciune din Parlament

0
902

ADERARE. În Parlament (cele două Camere, respectiv Senatul şi Camera Deputaţilor) există un grup de rugăciune. Pentru statisticieni, denumirea completă este Grupul Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României. Au şi pagină de feisbuc. Neactualizată de patru ani, dar măcar s-au străduit. Ce fac ei? Evident, se roagă. În grup. În fiecare zi de marţi, în jurul orei 9. Practic, de dimineaţă.

 

Zic un „Tatăl nostru” şi apoi discută de viaţă, de etică, de morală, d-astea. Între timp, colegii lor fac declaraţii politice (în alt loc, desigur). Bun (pentru că nu e nimic rău sau ilicit să te rogi), în afară de asta, organizează diferite evenimente (printre care anualul Mic Dejun cu Rugăciune a Parlamentului, toamna, trag şi o excursie la fel de periodică pe Muntele Athos) şi participă la conferinţe internaţionale. Unde, desigur, se roagă. Sper să ajute.

 

Viorica Cherecheș

În acest mandat, doar 21 de parlamentari s-au înscris în Grupul de Rugăciune şi, printre ei, doar unul din Maramureş. Să nu vă mai ţin ca pe spini, îl deconspir. Este Viorica Cherecheş. deputat PNL şi mamă a primarului ales şi suspendat Cătălin Cherecheş. la fel, doar pentru statistică, preşedinta grupului este tot o Cherecheş, Florica Cherecheş, deputat de Bihor.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here