DECIZIE – În urma articolului 2mnews, AUR Maramureș și-a schimbat reprezentantul în BEJ: partenera candidatului PSD a fost înlocuită

0
3519

REPREZENTANT AUR ÎN BEJ MARAMUREȘ. În urma articolului 2mnews (aveți detalii AICI), care  devoala că AUR Maramureș a desemnat-o ca reprezentat al partidului în Biroul Electoral Județean (BEJ) Maramureș pe partenera candidatului PSD la funcția de primar al municipiului Baia Mare, Doru Dăncuș, AUR și-a înlocuit reprezentantul în BEJ.

 

Decizia de înlocuire a lui Ioana Simina Prodan a fost trimisă la BEJ Maramureș astăzi, 24 aprilie 2024, partenera lui Dăncuș (candidat PSD) fiind retrasă, iar reprezentantul AUR Maramureș în Biroul Electoral Județean a fost desemnată avocatul Raluca Maria Berințan-Marincaș (este membru al Baroului Maramureș, în profesie din iunie 2021), a precizat, pentru 2mnews, deputatul Darius Pop, președintele AUR Maramureș.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here