CORONAVIRUS – Ultimele 24 de ore, în Maramureș stagnare la indicatorii principali (numărul de teste, necomunicat): 2 morți, 81 de infectați, 64 de vindecați

0
435

COVID-19. Informații oficiale (Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș), duminică, 17 mai 2020, ora 13.00. În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș a stagnat la toți indicatorii principali: la numărul celor decedați (la 2 persoane), la numărul celor infectați cu noul coronavirus de la începutul pandemiei (la 81 de persoane) și la numărul pacienților vindecați și externați (la 64 de persoane).

 

În acest moment, sunt internați în spitale 15 maramureșeni infectați cu SARS-CoV-2 (noul coronavirus). Până astăzi, Consiliul Județean Maramureș cita Direcția de Sănătate Publică Maramureș comunicând și numărul de teste făcute în ziua precedentă. Astăzi, această informație nu a mai fost făcută publică. Subliniere: conform cercetării 2mnews (în baza declarațiilor oficialilor de la cel mai înalt nivel al sistemului de sănătate din Maramureș și prin cuantificarea datelor comunicate ulterior pe canale oficiale), până în 15 mai inclusiv, în județ s-au făcut 1.904 teste (0,61% din numărul total al testelor făcute în România).

 

Precizare: conform raportului Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut 6.673 de teste, cu 2.460 de teste mai puține decât ieri (numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 310.407).

 

În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul celor aflați în izolare la domiciliu a crescut cu 120 de persoane (de la 187 la 307 persoane – statistica include și membri familiei). Conform datelor centralizate de CJCCI Maramureș, în cele 13 centre de carantină instituționalizată din județ se află cu 62 de persoane mai puține decât ieri (de la 355 la 293 de persoane – acestea au revenit în țară din state din zonă de risc roșie).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here