CAPRICIILE VREMII – Sfârșitul lunii mai, a nins în Maramureș: strat de zăpadă de 3 centimetri la stația meteo Iezer

0
733

VREME RECE. Vreme capricioasă în Maramureș, în noaptea trecută (29 spre 30 mai 2020), în zona montană înaltă meteorologii au semnalat și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Cantitatea maximă de apă înregistrată în județ a fost de 8,2 l/mp la stația meteo Iezer, unde vântul a avut intensificări de până la 54 km/h și unde stratul de zapadă proaspat depusă măsura în această dimineață 3 centimetri.

 

Vă reamintim că tot la stația meteo Iezer din Munţii Pietrosul Rodnei s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură din acest an, -32 de grade Celsius, în noaptea de 5 spre 6 februarie 2020.

 

Meteorologii au anunțat că în Maramureș vremea se menține rece pentru aceasta perioadă, cerul va fi mai mult noros și pe arii extinse vor cădea ploi și cu caracter de aversă, iar în zona montană înaltă precipitațiile vor continua sub formă de lapoviță și ninsoare, cu intensificări ale vântului.

 

Temperaturile maxime ale zilei vor fi cuprinse în Maramureș între 11 și 14 grade Celsius, iar cele minime între 7 și 9 grade Celsius.

 

* Foto: sighet247

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here