PREVIZIBIL – A fost desemnat managerul Centrului de Artă Contemporană Colonia Pictorilor, noul serviciu din subordinea Primăriei Baia Mare

0
3069
Laura Teodora Ghinea, managerul Centrului de Artă Contemporană Colonia Pictorilor Baia Mare

CONCURS DE MANAGER. Graficiana Laura Teodora Ghinea (45 de ani) a fost declarată câștigătoare a concursului pentru funcția de manager al Centrului de Artă Contemporană Colonia Pictorilor Baia Mare, comisia de examinare notând-o pe aceasta cu media 9,78 (9,73 la analiza proiectului de management și 9,83 la interviu de susținere al proiectului de management).

 

Numirea sa este previzibilă, în contextul în care din 2019 Ghinea (fost consilier municipal în perioada 2012-2016) a fost numită manager cultural al Coloniei Pictorilor, iar de la înființarea structurii distinct în subordinea Primăriei/Consiliului Local a fost desemnată manager interimar, ulterior fiind unicul candidat înscris la concurs.

 

Cine este Laura Ghinea
Laura Ghinea este licențiată în Grafică la Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca (2000) și în Științe Politice la Facultatea de Studii Europene a Universității Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (2002), absolventă a studiilor universitare de masterat în Antropologie Culturală la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (2002) și în Inginerie, Mediere Culturală la Universitatea Sophia-Antipolis din Nice (Franța – 2002) și Doctor în Comunicare (titlu conferit de Universitatea Sophia-Antipolis din Nice în 2006).
Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România și de 11 ani este președinte ales al Uniunii Artiștilor Plastici Baia Mare (este prima femeie aleasă în funcția de conducere a UAP Baia Mare). Ghinea este din 2004 profesor asociat la Universitatea Sophia-Antipolis din Nice (Franța), din 2010 profesor asociat la Ecole Art’Com Sup din Casablanca (Maroc) și conferențiar universitar doctor al Universității de Artă și Design Cluj-Napoca.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here