TRIST – A murit Toader Ștețcu, cel care a fost timp de 16 ani primar al comunei-martir Moisei

0
1287
Toader Ștețcu (1945 - 2020)

DECES. A murit Toader Ștețcu (75 de ani), primar al comunei maramureșene Moisei timp de 16 ani, în perioada 2004-2020. Decesul fostului primar a survenit seara trecută. Ștețcu, în pofida popularității a renunțat să mai candideze pentru încă un mandat motivând că după 18 ani și 4 mandate la conducerea administrației locale trebuie să vină un tânăr, cu o viziune mai proaspătă, și și-a anunțat decizia cu mai bine de un an înaintea alegerilor din 2020, pentru ca doritorii să se pregătească pentru candidatură.

 

În timpul mandatelor de primar ale lui Toader Stetcu, în Moisei a fost restaurat Monumentul martirilor români (ridicat de Vida Gheza), a fost edificat un nou sediu al Primăriei, au fost reabilitate/modernizate casa de cultură, școlile, rețeaua de canalizare și stația de epurare etc. Înainte de a câștiga ultimul mandat de primar, Ștețcu a spus: “Satisfacția mea este că pot să spună oamenii că am făcut ceva pentru Moisei. Las ceva în urmă… Sunt mulțumit că i-am putut ajuta pe oameni, găsind soluții pentru a le fi mai bine”.

 

Toader Ștețcu (27 aprilie 1945 – 4 decembrie 2020).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here