DECIZIE – PNL îl înlocuiește în Consiliul Județean Maramureș pe Călin Bota, numit secretar de stat, cu Ioan Pașcu, președintele filialei Vișeu de Sus

0
1179
Călin Bota, Ioan Pașcu

CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ. Ioan Pașcu, preşedintele PNL Vişeu de Sus (din anul 2013), este cel care îl va înlocui pe Călin Bota în grupul PNL la Consiliul Județean Maramureș, după ce acesta a renunțat la mandatul de consilier județean în urma numirii sale în funcția de secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene.

 

În mod firesc, locul lui Bota în Consiliul Județean trebuia luat de Ovidiu Goga (soțul Sorinei Pintea), care era următorul pe lista de supleanți. Însă Goga a renunțat la dreptul său, decizie de care a beneficat Pașcu (care-l urma pe Goga pe lista de supleanți PNL). Pașcu va fi consilier județean pentru o scurtă perioadă de timp (vreo 3 luni), mandatul 2016-2020 fiind la final.

 

Pașcu, care este și membru în Biroul Politic Județean PNL Maramureș (și în 2016 a fost candidatul liberalilor la funcția de primar al orașului Vișeu de Sus), este de profesie inginer și administrează o firmă de construcţii (Runob Com SRL).

 

PNL are în Consiliul Județean Maramureș 9 consilieri (din cei 35), fiind al doilea grup politic ca prezență în forul deliberativ al județului.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here