S-A LINIȘTIT TOATĂ LUMEA? – Ludovic Orban, președinte PNL: primarul Băii Mari, Cătălin Cherecheş, nu candidează din partea PNL

1
3482
Cătălin Cherecheș

DECIZIA DE INTEGRITATE. Deși în ultima vreme zvonistica urbei acredita ideea unei candidaturi pentru un nou mandat, sub sigla PNL (partid care a câștigat ultimele două scrutine din Maramureș), a actualului primar al Băii Mari, zvon alimentat și de conducerea județeană a liberalilor care n-a dezmințit o potențială candidatură a acestuia, Cătălin Cherecheș nu  va candida la alegerile din iunie sub sigla PNL.

 

Explicația a oferit-o chiar președintele PNL, Ludovic Orban, care a subliniat că la stabilirea candidaților (acțiune internă care trebuie finalizată până în 1 martie) toate organizațiile județene sunt obligate să respecte statutul, respectiv criteriile de integritate care prevăd expres că o persoană trimisă în judecată nu poate fi desemnată candidat PNL.

 

„Până la 1 martie organizaţiile judeţene trebuie să stabilească lista candidaţilor. Decizia organizaţiei judeţene trebuie votată în BPN. Avem criteriile de integritate prevăzute în statut. De exemplu, dacă cineva e trimis în judecată nu poate să candideze. Statutul este obligatoriu de respectat de toate organizaţiile”, a precizat Orban.

 

Cătălin Cherecheş are două dosare penale în care este trimis în judecată de DNA și unul în care este în anchetă. Cherecheș a fost reales în 2016, când se afla în arest preventiv, la Penitenciarul Gherla, măsură stabilită într-unul dintre cele două dosare de corupție instrumentate de DNA.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Din capul locului vreau să vă spun că nu sunt rasist, nu sunt ateu, sunt un om cu frică de Dumnezeu şi milos, dar ce se întâmplă în Baia Mare a ultimelor luni de zile, e de nedescris! La intrarea în Baia Mare, „poarta” de identitate a oraşului „Râul Domniţelor”, adică la Autogara care arată la fel ca şi Casa de cultură sau la „Cuibul salamandrelor” mă refer la Autogară este plin de AUROLACI violenţi, drogaţi, nespălaţi cu lunile de zile, care cerşesc şi te deranjează, tu omule de rând, care merge sau vine de la serviciu, aşteptând mijlocul de transport în comun. Mirosurile sunt insuportabile, un amestec de alcool ieftin, vărsături, urină, aurolac, miros natural de rrom nespălat din vară în fântâna arteziană!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here