2017 – Paula Seling și-a petrecut sfârșitul de an mulțumind din inimă domnului primar

0
485

CONCERT. Știți cum e – dacă ești artist, dar îți petreci sărbătorile de iarnă, în familie, acasă, fără angajament de Revelion – ceva nu se învârte tocmai rotund în cariera ta. Sindrofiile de final de an organizate de primării, show-urile televizate sau concertele în aer liber aspiră cu disperare aproape fiecare vedetă, formație sau trupă de dans care are sau și-a avut vreodată numărul listat în telefonul vreunui impresar cât de cât mai răsărit.

 

Paula Seling e, fără îndoială, una dintre cele mai dezirabile vedete de la noi, atunci când vine vorba de garnisit scena unui spectacol de Revelion mai cu pretenții… Prin urmare, frumoasa băimăreancă n-a șomat nici la trecerea dintre 2016 și 2017, ea fiind invitată să concerteze într-un spectacol organizat de Primăria Municipiului Ploiești în centrul civic al orașului. Pe scena amplasată lângă Palatul Culturii, Paula i-a însoțit cu voie bună pe ploieșteni în noul an, alături de Nico, Shift, Doddy și Mihai Mărgineanu.

 

Dar, dacă tot a pornit-o la drum pentru a încheia anul la Ploiești, în scopul eficientizării „costurilor” și întru satisfacția nezăgăzuită a fanilor din zonă, Paula a făcut mai întâi o scurtă escală în Moldova, mai precis în orașul Săveni, județul Botoșani. Unde, pe 30 decembrie, la invitația mahărilor locali (parlamentarii PSD senatorii Doina Federovici şi Lucian Trufin şi deputatul Marius Budăi, precum și a primarului urbei, Relu Târzioru, organizatorul sindrofiei, așișderi pesedist cu acte-n regulă), Paula a susținut un concert de Revelion avant la lettre, acompaniată de formația sa, Paula Seling Live Band.

 

Spectacolul, destinat sărbătoririi nunților de aur din mica urbe moldovenească, precum și înmânării în cadru festiv a cheilor blocurilor ANL, a reprezentat, se pare, un real succes, participanții aplaudând finalul în picioare… „Momentul Kodak” al manifestării a venit însă de-abia la urmă de tot, când Paula a ales – în mod destul de ciudat pentru ce ne-am fi așteptat din partea ei – să facă o reverență ceva mai adâncă decât impunea protocolul și să cadorisească publicul venit să o asculte cu o declarație cu ușor iz manelist și de campanie, dedicată „publicului plătitor” (să știi, Paula, pe ăștia i-au votat deja, se poate lua pe loc repaus): „Mulțumim domnului primar Relu Târzioru şi prietenului nostru, Liviu Sorinel, pentru un spectacol deosebit susținut în faţa unui public minunat din Săveni. Am fost onorați să cântăm pentru dumneavoastră! Trebuie să vă mărturisesc că sunt bucuroasă să văd câte realizări deosebite are domnul primar şi câte lucruri minunate are în plan…”

 

„Realizărili” domnului primar și proiectele lui minunate îți mulțumesc și se bucură și ele la rândul lor pentru tine, draga noastră Paula. Dar să știi că de aici și până la celebra urare „să îi moară toți dușmanii” nu mai e decât un pas. Pe care sperăm să nu fii nevoită să îl faci vreodată.

 

În altă ordine de idei și pentru a nu încheia „brânciul amical” într-o notă îmbufnată, vă anunțăm că Paula a intrat efervescent și „cu mânecile suflecate” în noul an, ea fiind deja prezentă în studiourile TVR, unde pregătește binecunoscuta emisiune „Duelul pianelor” (pe care o prezintă alături de Ovi și de Adrian Enache pe TVR2), dar și pentru a filma (vineri, 13 ianuarie) alături de Ovi, un promo pentru concursul de preselecție la Eurovision 2017. Îl așteptăm cu nerăbdare (cine știe, poate, de data asta, pe câștigători îi și trimitem la concurs).

 

2mnews.ro



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here