SUSȚINUȚI DE CONDUCERE – Astăzi, Nicolae Ciucă și Lucian Bode, în Baia Mare, la evenimentul de lansare a candidaților PNL Maramureș pentru alegerile locale din 9 iunie

1
3559
Lucian Bode și Nicolae Ciucă

ALEGERI LOCALE 2024. Duminică, 21 aprilie 2024, începând de la ora 14.00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, PNL Maramureș își lansează oficial candidații pentru alegerile din 9 iunie, în prezența reprezentanților locali, județeni, regionali și naționali ai PNL. La evenimentul liberal participă și președintele PNL, Nicolae Ciucă, și secretarul general PNL, Lucian Bode.

 

Principalii candidați ai PNL Maramureș la alegerile locale din 9 iunie au fost deja anunțați de liberali: pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Gabriel Ștețco (acum administratorul public al județului), pentru funcția de primar în municipiul Baia Mare, Ionel Bogdan (acum președinte al CJ Maramureș), și pentru funcția de primar în municipiul Sighetu Marmației Daniela Onița-Ivașcu (acum viceprimar în Sighetu Marmației).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here