SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Joi, drama „Delfini”, la Teatrul Municipal Baia Mare

0
111
„Delfini”, scenă din spectacol

TEATRU. Joi, 26 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal din Baia Mare, este programat spectacolul „Delfini”, o rescriere de Adina Lazăr după ”Singurătatea Pietrelor” de Flavius Lucăcel, în regia Adinei Lazăr. În distribuție, actorii: Raul Hotcaș, Denisa Blag, Alexandra Sabrina Vanci, Eduard Bîndiu/Andrei Dinu, Inna Andriuca și Sanda Savolszky.

 

Un spectacol care investighează o familie cu un copil autist, situație care atrage după sine un întreg eșafodaj al luptei pentru a fi înțeles de către cei din jur. Spectacolul are o stranietate acvatică, deschizând o ușă tainică prin care pătrundem în lumea singulară a persoanelor neurodivergente, pentru care viața e dincolo de percepțiile obișnuite.

 

Spectacolul, care a avut premiera pe 5 mai 2023, durează 95 de minute, iar prețul unui bilet este 25 lei (categ. I)/20 lei (categ.II) – preț întreg sau 15 lei (categ. I)/10  lei (categ. II) – preț cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia MareATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here