SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În Baia Mare, One Jazz Festival 2022: bilete și abonamente se pot achiziona cu preț redus până în 3 octombrie

0
299

FESTIVAL DE JAZZ – BAIA MARE. În perioada 21-22 octombrie 2022, în Baia Mare, în sala de spectacole Auditorium (542 locuri) de la ATP Tech Center (Bd. București nr. 67, Baia Mare) are loc cea de-a patra ediție a One Jazz Festival, organizatorii anunțând participarea live a 18 artiști consacrați din 7 țări (Polonia, Germania, Israel, Danemarca, Suedia, Macedonia, Republica Moldova).

 

Iată programul concertelor:

 

Vineri, 21 octombrie

19.00:  Saso Popovski (Macedonia)

20.30: Vali Boghean Band (Republica Moldova)

 

Sâmbătă, 22 Octombrie

19.00: Yinon Muallem (Israel/Germania/Suedia/Danemarca)

20.30: Fraktale (Polonia)

 

Biletele și abonamentele early bird (achiziționate cu multă vreme înaintea evenimentului/anticipat) se pot achiziționa până în 3 octombrie de pe https://onejazz.ro, după care vor putea fi achiziționate la preț întreg. Pe site-ul festivalului găsiți mai multe informații despre formațiile care vor urca pe scena festivalului (evenimentul este organizat de Asociaţia One Sound).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here