RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE – Încep lucrările pe DN1C, pe o distanță de circa 18,5 kilometri, între Șomcuta Mare și Baia Mare: se circulă alternativ pe o singură bandă

2
3063

LUCRĂRI INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ. Vineri, 25 august 2023, încep lucrările de întreținere periodică pe timp de vară (prin turnarea la rece de straturi bituminoase foarte subțiri) pe DN1C, pe o distanță de circa 18,5 kilometri, între localitățile Șomcuta Mare și Baia Mare (între km 128+753 și km 147+338), a informat Instituția Prefectului Maramureș.

 

Planul de intervenție prevede ca lucrările, care vor dura circa două luni, să se execute pe sectoare de 1.500 m, pe perioada acestora circulația rutieră urmând să aibă loc alternativ, pe un singur fir, dirijată cu piloți de dirijare.

 

De asemenea, autoritățile au pregătit rute alternative pentru participanții la trafic: DJ 182B, Remetea Chioarului – Șomcuta Mare, respectiv DJ182B, Cătălina – DJ184A, Coltău – Arieșu de Pădure – Finteușu Mic – Satulung (rută alternativă doar pentru autoturisme).

 

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here