INTERES PUBLIC – Vital anunță întreruperi ale furnizării apei în trei localități din Maramureș

0
186

ÎNTRERUPEREA FURNIZĂRII APEI. În 9 aprilie 2024, operatorul de apă-canal a anunțat întreruperea furnizării apei potabile între orele 9.00-14.00 în localitatea Mocira, pe strada Trandafirilor. Întreruperea este cauzată de lucrări de reparații la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, aceste lucrări sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

 

De asemenea, tot astăzi, 9 aprilie 2024, în localitatea Tăuții de Sus, pe străzile Cărămizilor și Fragilor, a survenit o întrerupere neprogramată, cauzată de avarii la pompele de apă. Reluarea furnizării apei este estimată la ora 15.00. Și în Baia Mare, pe Aleea Filaturii și pe strada Dragoș Vodă, a survenit o întrerupere neprogramată cauzată de o conductă spartă, în acest caz reluarea furnizării apei este estimată la ora 14.00.

 

Vital SA își cere scuze pentru aceste incidente, independente de voința societății. Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here