FAPT – Trupa de reconstituire istorică Omnis Barbaria din Baia Mare participă la festivalul internațional „Dac Fest – sub semnul lupului”

0
663

RECONSTITUIRI ISTORICE. Trupa de reconstituire istorică Omnis Barbaria din Baia Mare participă la ediția a XIII-a a festivalul internațional „Dac Fest – sub semnul lupului”, alături de alte 13 trupe din Italia, Anglia, Bulgaria și România. Evenimentul este programat în perioada 14-16 iulie pe platoul Măgura Uroiului, de lângă Simeria (jud. Hunedoara) şi se va desfășura cu participarea a peste 300 de reenactori, care vor reînvia ritualuri dacice şi romane.

 

În cadrul festivalului de la Simeria vor avea loc demonstraţii de lupte între gladiatori, dansuri, ceremonii, antrenamente militare, activităţi şi ateliere civile interactive cu publicul, concurs de gastronomie antică, precum şi diverse concursuri pentru copii.

 

* Foto: @Omnis Barbaria

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here