EXPLICAȚII: POZA DE LA BISERICĂ ȘI ALIANȚE POLITICE – Deputatul Darius Pop, președinte AUR Maramureș: Nu am făcut și nu facem blat cu PSD, inamicul românilor, inamicul nostru. Candidăm să învingem în Maramureș!

0
963

EXCLUSIV. Deputatul Darius Pop, președintele AUR Maramureș, a precizat, la solicitarea 2mnews, că zvonul privind un blat electoral la nivel județean cu PSD, generat în urma unei fotografii făcute la Catedrala Ortodoxă, în care apare alături de președintele PSD Maramureș, deputatul Gabriel Valer Zetea, și de fostul candidat AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș, acum candidatul PSD, nu are nicio acoperire în realitate.

 

„Nu am făcut și nu facem niciun blat. Cu nimeni. Cu atât mai puțin cu PSD, care este inamicul public nr. 1 al României, al românilor și, din această cauză, al nostru. Nu avem niciun aranjament. În Maramureș candidăm pentru a învinge PSD. Acesta este obiectivul nostru electoral.

 

Acea fotografie (foto mic stânga – n.red., în care apare lângă președintele PSD Maramureș și candidatul PSD la funcția de primar al Băii Mari) sigur că este reală, însă nu a existat nicio punere în scenă. Cel puțin nu din partea mea. Eu m-am dus la biserică singur să mă rog, ca în fiecare duminică sau zi de sărbătoare, nu să fac înțelegeri politice. Ei (n.red., cei doi pesediști menționați) au venit și s-au așezat lângă mine. Nu am dat importanță acelui fapt și nu m-am gândit că e o strategie politică.

 

Repet, nu a fost o întâlnire aranjată, iar dacă ei (n.red., cei de la PSD) au promovat pe rețelele de socializare acele poze, care au fost făcute de fotograful lor, încercând să inducă opiniei publice, pentru a mai capitaliza electorat, ideea că am devenit aliați e păcatul lor. Dar nu există așa ceva: nicio înțelegere, nicio strategie comună, nimic. Obiectivul AUR Maramureș este de a învinge PSD în campaniile electorale din acest an. În toate”, a declarat, pentru 2mnews, deputatul Darius Pop.

 

Președintele AUR Maramureș a mai precizat că în această săptămână are loc lansarea candidaților la primăriile din județ și la Consiliul Județean. Vă reamintim că lansarea inițială a candidaților AUR, programată luna trecută în fața Primăriei Baia Mare, a fost amânată din cauza faptului că viceprimarul cu atribuții de primar în Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș, care a fost acceptat să fie candidatul AUR în 9 iunie 2024, s-a răzgândit în ultimul moment și va candida din partea PSD. Ulterior, așa cum 2mnews a anunțat în premieră, AUR l-a desemnat candidat pentru Primăria Baia Mare pe vicepreședintele filialei Maramureș, Costel Pîrvănoiu.

 

„Eu am încredere că acest om cu suflet bun și cu potențial organizatoric, Costel Pîrvănoiu, care este candidatul AUR, o să învingă în competiția electorală pentru Primăria Băii Mari. Îl susținem cu tot elanul nostru în acest demers. Și pe el, dar și pe toți candidații AUR din Maramureș. Avem candidați proprii la circa 60 de primării din Maramureș, iar acolo unde nu avem candidați o să sprijinim candidatul PNL. Este exclusă orice alianță cu PSD, pe care sunt încrezător că îl vom învinge nu doar în alegerile locale”, a mai precizat deputatul Darius Pop, care este candidatul AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here