EXCLUSIV – Grefier al Parchetului Sighetu Marmației, arestat preventiv pentru distrugerea de înscrisuri, favorizarea făptuitorului și fals material în înscrisuri oficiale

0
2788

GREFIER ARESTAT. Gabriel Mihai Erhan, grefier la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile într-un dosar instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, care vizează comiterea a trei infracțiuni: sustragerea de înscrisuri, favorizarea făptuitorului și fals material în înscrisuri oficiale. Grefierii fac parte din personalul auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor de pe lângă acestea. Erhan este grefier la Parchetul Sighetu Marmației din anul 2015.

 

 

Vineri, 12 ianuarie 2024, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare a confirmat propunerea Parchetului Baia Mare de arestarea preventivă a grefierului din Sighetu Marmației pentru o perioadă de 30 de zile, până în 10 februarie 2024 inclusiv, respingând cererile de înlocuire a măsurii preventive cu arestul la domiciliu sau controlul judiciar. Erhan a contestat decizia, contestația fiind judecată în seara aceleiași zile la Tribunalul Maramureș, completul Secţiei Penale menținând soluția Judecătoriei Baia Mare.

 

Vom reveni cu detalii asupra acestui dosar.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here