INVESTIȚIE – CNI construiește în comuna maramureșeană Groșii Țibleșului o sală de sport școalră estimată la peste 6,5 milioane de lei

1
636

GROȘII ȚIBLEȘULUI. Compania Naţională de Investiţii a demarat, prin procedură simplificată, licitația pentru construirea unei săli de sport școlare în comuna maramureșeană Groșii Țibleșului. Investiția este estimată de peste 6,5 milioane de lei + TVA (6.534.491,74 lei + TVA). Contractul presupune proiectare (adaptare la amplasament), asistență tehnică, organizare de șantier și execuția propriu-zisă a investiției.

 

Noua sală de sport va fi construită printr-o finanțare de la bugetul de stat și va avea tribună. Contractul, care va fi atribuit pe criteriul Prețul cel mai scăzut, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 21 decembrie 2020. Lucrarea trebuie finalizată într-un an de la emiterea ordinului de începere (respectiv, o lună și jumătate este alocată pentru proiectare și 10 luni și jumătate pentru execuție) și constructorul trebuie să garanteze lucrarea timp de 3 ani de la recepție.

 

Terenul pe care se va edifica noua sală de sport din Groșii Țibleșului are o suprafață de de 3.680 mp și decizia predării acestuia către CNI pentru realizarea investiției a fost luată de forul deliberativ al comunei în ianuarie 2020. Cheltuielile de racordare la utilități sunt suportate din bugetul comunei, iar destinația investiției trebuie menținută minimum 15 ani.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. […] ! CNI construieste in comuna maramureseana Grosii Tiblesului o sala de sport scolara estimata la peste 6,5 milioane de lei. Lucrarea trebuie finalizata intr-un an de la emiterea ordinului de incepere (respectiv, o luna si jumatate este alocata pentru proiectare si 10 luni si jumatate pentru executie) si constructorul trebuie sa garanteze lucrarea timp de 3 ani de la receptie. Sursa: 2mnews.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here