DECIZIE – În Baia Mare au fost autorizate 21 de locuri de afișaj electoral pentru alegerile din 9 iunie 2024: vezi locațiile acestora

0
461

AFIȘAJ ELECTORAL BAIA MARE. Pentru desfăşurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi a alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024, administrația publică locală din Baia Mare a autorizat 21 de locuri de afișaj electoral (cu câte 8 panouri fiecare), acestea fiind amplasate în următoarele locații:

 

  1. Complex alimentar “Unic” – Strada Victoriei
  2. Complex “RFN”
  3. Agenția CFR
  4. Complex alimentar “Meda” – B-dul Decebal
  5. Palatul de Justiție
  6. Gara CFR
  7. Semilună
  8. Piața Revoluției
  9. B-dul Unirii intersecție cu strada Progresului
  10. Platoul Complex Elvila – strada Vasile Alecsandri nr.91B
  11. Complex “Șatra” – strada Grănicerilor
  12. Complex alimentar “Ferneziu” – strada Barajului
  13. Ferneziu Școala Gimnazială Mihai Sadoveanu Lunci
  14. Școala Gimnazială nr. 13 Firiza
  15. Firiza intersecție cu Valea Neagră
  16. Casa de Cultură
  17. Catedrala Ortodoxă Sfânta Treime
  18. Complex Albina
  19. Valea Borcutului – Biserica Sf. Dumitru
  20. B-dul Republicii intersecție cu B-dul Traian
  21. B-dul București (Bd. Regele Mihai I) intersecție cu B-dul Republicii.

 

Decizia este similară cu cea emisă  la precedentele alegeri locale din 2020, când numărul și amplasarea  locurilor de afișaj electoral au fost aceleași.

 

Pe un panou electoral, fiecare entitate care participă la alegeri (partid politic, alianţă politică, alianţă electorală, organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, candidat independent) poate aplica un singur afiș electoral cu dimensiunile maxime 50 cm x 35 cm. Afișele prin care se convoacă reuniuni/manifestări electorale vor avea dimensiunile maxime 40 cm x 25 cm. Afișele nu pot include culori sau semne grafice care evocă simbolurile naționale ale României ori ale altui stat.

 

Afişajul electoral în alte locuri decât în cele 21 autorizate este interzis.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here