COMPETIȚII SPORTIVE – În weekend, o singură echipă din Maramureș angrenată în competiții: baraj pentru promovarea în Liga a III-a la fotbal

0
378

PROGRAM. În weekendul 17-18 iunie 2023, o singură echipă din județul Maramureș mai este implicată în competiții sportive într-un meci care are ca miză promovarea în Liga a III-a la fotbal, în condițiile în care campionatele în care au activate celelalte formații maramureșene (handbal feminin și masculin, volei masculin și fotbal feminin Liga I, precum și Liga a II-a și a III-a la fotbal) s-au încheiat, sau sunt sistate temporar (cazul Ligii I de rugby).

 

• Sâmbătă 17 iunie 2023, ora 18.00, pe Stadionul Central din Recea, meci tur baraj de promovare în Liga a III-a: CS Academica Recea (campioana Liga a IV-a Maramureș) – CS Minerul Rodna (campioana Liga a IV-a Bistrița-Năsăud).

 

* Foto: @Academica Recea, @Minerul Rodna

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here