CELEBRARE – Deputatul Călin Bota, la aniversarea a 50 de ani de la înființarea Colegiului Tehnic “George Barițiu” din Baia Mare

0
24
Călin Bota, deputat PNL de Maramureș

CONSORȚIUL REGIONAL PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT DUAL. Am trăit momente pline de emoție la aniversarea a 50 de ani de la înființarea Colegiului Tehnic “George Barițiu”, colegiu în care mi-am petrecut anii frumoși ai liceului. Întâlnirea cu foști colegi și profesori a dus la reamintirea unor momente speciale din vremea liceului și m-am bucurat să văd că aceste amintiri sunt prețioase pentru noi toți.

 

Sunt mândru că astăzi Colegiul Tehnic “George Barițiu” este  parte din Consorțiul Regional pentru Învățământ Dual, un proiect important, inițiat de președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, proiect care va contribui la dezvoltarea economică a județului nostru.

 

Construirea Campusului pentru învățământ dual, în valoare de 28 milioane de euro, va începe în această vară, iar la final vom avea cel mai mare campus din Regiunea Nord-Vest, în care vor preda și profesorii de la Colegiul Tehnic “George Barițiu”.

 

Mulțumesc profesorilor care m-au îndrumat în anii de liceu. Le sunt recunoscător pentru ce m-au învățat și pentru lecțiile de viață oferite din suflet. Felicitări doamnei director Simona Valeria Popescu pentru implicarea în educația elevilor care pășesc pe porțile colegiului și pentru adaptarea la nevoile reale ale mediului economic din județul nostru!

 

Deputat Călin Bota



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here