AU CÂȘTIGAT – Minaur încheie campionatul pe locul 7, cu o victorie la Baia Mare și un gol de generic

0
1621

FOTBAL – PLAY-OUT. Sâmbătă, 25 mai 2024, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 10-a a play-out-ului Ligii a III-a Seria a 10-a fotbal, CS Minaur Baia Mare a învins, cu 3-1 (0-1), CS Sănătatea Servicii Publice. Meciul, arbitrat la centru de Vladimir Andrei Nagy din Măhăceni (jud. Alba), a opus echipele clasate înaintea rundei pe locurile 7 (Minau) și 8 (Sănătatea).

 

Meciul din ultima etapă, fără vreo miză deosebită pentru gazde, care au jucat eliberate de povara retrogradării, dar a ieșit un meci bun pentru pariori (2 la pauză, 1 la final).

 

Antrenorul Ciprian Danciu a început partida în formula: Breban – Potcoavă, Achim, Simion (cpt.), Tincu – Mureșan, Stănescu, Vitan – Pop, Cândea, Batin. Clujenii au deschis scorul în min. 38, prin ivorianul Mohamed Diomande (au avut și o bară, în min. 8, prin Saroși, de la 20 de metri), care a reluat de la 4 metri cu poarta goală o centrare pe jos a lui Dioszegi. Acesta a fost și scorul reprizei.

 

În repriza secundă, Raphael Stănescu a egalat, intrând în careu în min. 66 și șutând de la circa 11 metri, mingea deviată de un fundaș al clujenilor lovind bara și intrând în poarta lui Chindriș: 1-1.

 

În min. 71, Stănescu intră în careu, centrează de pe extrema dreaptă, Chindriș respinge nefericit dintr-un grup de jucători și veteranul Paul Batin reia cu siguranță, de la 8 metri, central, în poartă: 2-1. În fine, în min. 85, poate cel mai frumos gol marcat de Minaur în această ediție de campionat: Raul Vitan, preia exact în colțul careului de 16 metri și șutează cu efect în vinclul porții lui Chindriș: 3-1.

 

• CS Minaur Baia Mare – CS Sănătatea Servicii Publice: 3-1 (0-1), au înscris Raphael Stănescu (min. 66), Paul Batin (min. 71), Raul Vitan (min. 85) / Mohamed Diomande (min. 38).

 

În urma victoriei, Minaur a terminat ediția pe locul 7 în Seria a 10-a și în sezonul următor vor activa tot în Liga a III-a.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here