ALEGERI 2024 – Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare, în mijlocul comunității pentru a afla problemele băimărenilor

0
296

ELECTORAL. Astăzi, Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare, alături de candidații AUR la Consiliul Local Baia Mare, au luat din nou la pas orașul pentru a se întâlni cu băimărenii. Scopul acestei acțiuni a fost acela de a discuta direct cu cetățenii despre problemele cu care se confruntă în Baia Mare. De asemenea, a fost o bună oportunitate pentru candidații AUR de a prezenta soluțiile pe care le propun prin programul de guvernare gândit pentru perioada 2024-2028.

 

Am stat de vorbă cu băimăreni de toate vârstele. Cu toții și-au exprimat dorința de schimbare și nemulțumirea față de partidele PSD și PNL. Băimărenii mi-au mărturisit că sunt sătui de corupție, de politicienii care nu fac altceva decât să fure. Își doresc, în schimb, oameni responsabili, corecți în funcții publice. Mai mult, au subliniat nevoia unui primar integru, nu a unui edil care să ajungă în închisoare, așa cum s-a întâmplat cu ultimii doi primari ai municipiului Baia Mare, a punctat Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

În cadrul discuțiilor, Costel Pîrvănoiu a făcut un apel către băimăreni să iasă la vot pe 9 iunie, pentru a contribui cu adevărat la schimbarea pe care și-o doresc.

 

„Dragi băimăreni, viitorul nostru, al tuturor, depinde de votul din 9 iunie. Este momentul să ne unim forțele și să alegem un viitor mai bun pentru Baia Mare. Este timpul să punem capăt corupției, să aducem oameni responsabili și corecți la conducere. Vă invit pe toți să mergeți la vot și să facem împreună schimbarea pe care ne-o dorim cu toții. Numai așa vom reuși să construim un oraș prosper și echitabil pentru noi și pentru generațiile viitoare”, a concluzionat Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

 

Comandat de AUR Maramureș, cod mandatar financiar: 21240330



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here