PNL MARAMUREȘ – Daniela Onița-Ivașcu a declinat candidatura la Camera Deputaților și a fost înlocuită de Anișoara Mihali

0
2395
Daniela Onița-Ivașcu, Anișoara Mihali

DECIZIE. O femeie în locul altei femei, o sigheteancă în locul altei sighetence, o avocată în locul altei avocate, așa a tranșat PNL Maramureș refuzul/declinarea candidaturii președintei PNL Sighetu Marmației pe lista liberalilor pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

 

După ce Daniela Onița-Ivașcu, președinta PNL Sighetu Marmației, a cerut să fie retrasă de pe lista de candidați, anunțând că își dorește să activeze în acest mandat în Consiliul Local Sighetu Marmației, unde deja a și depus jurământul la constituirea forului deliberativ al municipiului din Maramureșul istoric, PNL Maramureș s-a reorientat și au înlocuit-o cu un candidat cu același profil: femeie, avocat, sigheteancă. Respectiv cu fosta consilier local, consilier județean și președinte interimar al filialei PNL Sighetu Marmației, Anișoara Iulia Mihali.

 

În mandatul administrativ precedent, Mihali a fost consilier județean, iar în acest mandat a fost iar pe lista PNL Maramureș pentru Consiliul Județean și are șansa să intre din nou în forul deliberativ, din postura de supleant (liberalii au obținut 13 locuri în noul Consiliu Județean Maramureș, Mihali este pe locul 18).

 

2mnews vă prezintă în premieră lista completă și finală a PNL pentru Camera Deputaților pentru alegerile din 6 decembrie 2020, cu precizare că, în urma calculelor noastre (bazate pe un algoritm care cuprinde rezultatul la locale și trendul electoral în județul Maramureș) PNL are șansa reale să câștige 3 mandate de deputat și unul de senator:

 

  1. Bota Ioan Călin
  2. Alexe Florin Alexandru
  3. Ciceu Felician
  4. Mihali Anișoara Iulia
  5. Alb Vasile Dorinel
  6. Leșe Mitru
  7. Măties Ioan
  8. Petruț Vladimir
  9. Ștețco Gabriel Bogdan.

 

Pentru Senat, lista candidaților PNL a rămas aceasta:

  1. Niculescu-Țâgârlaș Cristian Augustin
  2. Turcsin Ioan
  3. Hendea-Costin Anca Minodora
  4. Lazăr Doru Alexandru
  5. Brezoczki Valeria.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here