ALEGERI 2024 – Dan Ivan: Nu avem un Aquapark care să fie funcțional 365 de zile an, adică permanent

1
175
Dan Ivan

ELECTORAL. Candidatul la președinția Consiliului Județean Maramureș, senatorul USR Dan Ivan, consideră că județul are nevoie de cel puțin un Aquaparc și nu unul pe hârtie, așa cum se prezintă din când în când prin birourile Primăriei Baia Mare sau la Consiliul Județean. Acesta consideră că realizarea unui Aquapark ar stimula maramureșenii să petreacă sfârșitul de săptămână în județ, lucru care ar impulsiona economia și ar crește și veniturile județului.

 

Dan Ivan: „Încă din 2009 am menționat faptul că nu mai avem ștrand public. Din 2012 nu mai avem nici bazin olimpic. Și în acest caz, incompetența guvernărilor naționale și locale se vede cu ochiul liber. Noi trebuie să luăm bani europeni și să construim și un Aquapark dar și bazine de înot didactice. E o investiție în sănătate, copiii care merg la înot se dezvoltă armonios și sunt mult mai sănătoși.

 

E important să dezvoltăm programe care previn boli, care stimulează mișcarea fiindcă într-un final cheltuim mai mult în spitale dacă nu avem o viață sănătoasă. Voi propune încă din prima zi de mandat o strategie pe sport care să aibă la bază dezvoltarea și stimularea mișcării la toate grupele de vârstă. Toți trebuie să facem mișcare”.

 

El a mai subliniat că mișcarea și înotul previne obezitatea infantilă, iar beneficiile sunt multiple. Dan Ivan: „Înotul are o serie amplă de beneficii, atât pentru o dezvoltare fizică armonioasă, cât și pentru sănătatea emoțională, îmbunătățește capacitățile sociale ale copiilor, îmbunătățește somnul, crește pofta de mâncare, scade anxietatea, copiii devin mai încrezători și mult mai activi”.

 

Dan Ivan este candidatul la președinția Consiliului Județean Maramureș din partea Alianței Dreapta Unită, formată din USR și PMP.

 

Comandat de USR Maramureș cod AEP 21240009, realizat de SC APELLA SRL



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. NENEA IVAN si dvs. nu fiti asa de rau acum in postul electoral. Sa stiti ca am citit pe toate gardurile si in toate pliantele electorale ca IONEL si cu BOGDANEL de la galben albastrui (astia corciti la nivel national cu ciuma rosie) au jurat pe functiile lor ca vor face la Baia Sprie si la Bogda Voda cele mai mari parcuri aqvatice din estul europei si vor baga curse expres de la Hajduszoboszlo la Baia Sprie sa-i aduca pe turisti de acolo la Aquaparcurile noastre. Cu aceasta ocazie Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor au initiat cursuri de invatare a zborului pentru mistreti deoarece aceste Aquaparcuri vor fi inaugurate de PNL in momentul in care vor zbura pe deasupra lui Baia Sprie carduri de porci mistreti in emigratie spre Hajduszoboszlo…… TOT ATUNCI va fi inaugurat si Strandul baimarean, proiectat, fezbilitat si executat din materiale transparent de doctorul in economie CEREches………

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here