PRIMA DEFECTARE ELECTORALĂ – Mircea Dolha se retrage din cursa pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare: și-a șters toate postările anti-PSD și susține că… îl susține pe Dăncuș

8
2574

CANDIDATUL RETRAS. Doar o săptămână a trecut de când Mircea Dolha, candidatul PNCR pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare, spunea că „nimic nu se compară cu înțelegerea obscură și cinică pe care liderii PSD și PNL au făcut-o pentru a-și împărți funcțiile din Maramureș și din Baia Mare. Înțelegerea este una care tranzacționează pur și simplu oameni. Manipularea electorală, pe măsura caracterelor protagoniștilor, poate face ravagii”.

 

Tot atunci spunea că el a decis să spună oamenilor adevărul, pentru că nimic nu este mai important. Și l-a spus: „Baia Mare se află în situația nefericită de a risca o degradare ireversibilă a paradigmei urbane. (…) Pericolul de a nu mai reuși să ținem pasul cu vremurile este iminent. Este suficient să mai votăm greșit o singură dată, iar tot viitorul nostru se va nărui ireversibil”.

 

După aceea, Dolha s-a întâlnit cu Marcel. Ciolacu, pe numele din cartea de identitate. Fostul său șef politic. Ciolacu e domnul acela care nu tare demult și-a făcut poză, zâmbitor, cu fostul primar condamnat penal din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, salutând reîntoarcerea acestuia în PSD și fiind convins că coechipierul din poză va câștiga din nou Primăria Baia Mare. Doar că acela a câștigat altceva: 5 ani de închisoare pentru luare de mită.

 

După ce a zis ce a avut de zis Ciolacu, a zis și Dolha ceva. A zis că bine, că renunță la candidatură, că anunță susținerea candidatului PSD, Dăncuș, locotenent al condamnatului pentru luare de mită aflat acum în închisoarea de la Aiud. Apoi, Ciolacu și-a făcut o poză cu Dolha și cu Dăncuș, bătând cuba, ca băieții după șpriț. Aceeași poză, doar că nu cu Cherecheș și cu Zetea, ci cu noii actanți. Aceștia, naivi, nu s-au ferit să repete poza cu Cherecheș, deși… cine știe?

 

Iar după, Ciolacu a zis că se bucură. Și s-au bucurat amândoi. Trei, dacă-l punem și pe Dăncuș la socoteală, convins probabil că Dolha are voturile tranzacționate în buzunarul de la haină. Tot Ciolacu a devenit amuzant, făcându-ne să râdem (mult-mult), zicând că “Mircea a înțeles că interesul băimărenilor este mai presus de orice și a ales cea mai bună echipă pentru municipiul Baia Mare”. Și tot Ciolacu ne-a împărtășit propriile sale speranțe, estimând că vor mai fi și alți trădători, alți defectori, pentru că PSD mai are și alte negocieri pe sub masa electorală: “Sper ca și alți candidați să aleagă intersul băimărenilor în defavoarea propriilor orgolii politice”.

 

Pe Dolha, care pentru a câștiga o doză de credibilitate în privința susținerii candidatului PSD și-a șters rapid de la anunțul oficial toate postările anti-PSD de pe pagina sa oficială, îl veți regăsi însă pe buletinele de vot, pentru că acestea deja au fost tipărite. Este pe pagina a 2-a a candidaților, la poziția 15. Puteți să-l votați, dacă tot ați vrut până acum s-o faceți. Nu vă-mpiedică nimeni.

 

Mă întreabă cineva, de amorul dialogului: Cum ar fi dacă ar ieși primar tocmai unul care nu-și dorește asta? I-am răspuns: Trist. La fel de trist ca orașul ăsta numit Baia Mare, în care majoritatea degajată intelectual votează personaje care sfârșesc în închisoare, condamnate pentru fapte penale.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

8 COMENTARII

  1. Dolha a defectat în schimbul promisiunii lui Ciolacu, că-l face președinte ANPC (șeful cel mare de la OPC pe România). În locul lui Horică Constantinică, care are treabă pe la Constanța.

  2. Dancus PICOLO Capo di tuti Capi, ATENTIE, daca castiga Dancus primaria tot ce a fost rau cu iz mafiot se va mentine la butoane iar orasul captiv se va reintoarce cu aceleasi firme de casa (camarila) cu aceleasi spagi platite de dezvoltatori si potentiali investitori, se va deszapezi tot cu FINU (Construrom) la preturi de Londra, asfaltul va avea tot intre 3 si 5 cm (preparat tot cu 70% mai putini aditivi) iar despre gunoi ati citit mai sus. ATENTIE prin VOTUL vostru nu va condamnati copii sa plece din Baia Mare – orasul mafiotilor fara viitor, cu improvizatii de investitii, cu diplome de excelenta acordate de marlani, cu aceleasi balciuri de prost gust, cu aceleasi banci si panselute cu pret de Paris, cu ZERO alternative si viziuni privind viitorul urbei.

  3. Nu ne mai mira nimic. Daca la Bucuresti se trag sforile este evident ca in catunul Baia Mare nu mai exista verticalitate. In plus atata nesimtire, tupeu, jeg, parsivenie, nici nu mai stiu ce termeni sa folosesc , pare ireal si totusi nimenii astia trag speranta ca vor mai trage pielea de pe oameni inca cel putin patru ani. Adica blocuri peste tot, mizerie peste tot, scaderea nivelului de trai, iar ei „au incredere” ca totul va fi asa cum isi doresc pentru ei. Pentru restul potopul. Dar daca iar iese unul din puscariabili inseamna ca ne meritam soarta. Iar daca ma gandesc ca baimarenii l-au votat pe animalul de cerecash din puscarie nici nu mai am asteptari pentru ce va urma. Doamne ajuta!

  4. Va dati seama in ce mocirla se scalda aceste personaje, si ce interese ascunse au, nicidecum cele pentru baimareni, ci pentru ciolan, va dati seama cum se joaca ei cu viitorul nostru, asa ca la pacanele, Dancus stie … va dati seama ce disperat e Dancus sa castige primaria Baia Mare, doar doar o sa ramana mafia si acolitii la butoane si racordati la banul public, ca doar unde mai avem dezapezire ca in Baia Mare, sau bani luati pentru gunoi dar bagati in buzunar, si gunoiul aruncat pe malul raului, sau unde mai avem chermeze organizate de firma din umbra a lui Dancus, sau asfaltari anuale pe aceleasi strazi cu aceleasi 0 rezultate dar pe bani frumosi, sau unde mai avem interese imobiliare de a construi peste toate spatiile verzi din oras, si primit, gurile rele zic, ca niste apartamente pe fiecare bloc … sunt curios ce a primit Dolha in schimb … si sper sa nu aflam niciodata, hai sictir Dancus, doar hotii voteaza hoti

  5. …impreuna( Dorel si Mirciulica – adica personajul limitat neuronal,din reclamele la UNIREA-coniac si motanul (mâțul) din romanele politiste al Rodicai OJOG BRASOVEANU- pacaliciul si miorlaitul.
    Frate..defectare(nu ca inainte ar fi fost functionali) a 2 indivizi care , unul a trecut prin 3 partide in 2 saptamani…altul ,care dupa ce a scuipat(tradat fiind tocami de tandemul DOREL-Gabriel) pe sigla partidului …si s-a jurat si i-a injurat, pozand in victiam tradarii…si a promis si iar s-a jurat , injurandu-i ca , va face si va drege si le v-a arăta el lor, ca el este un muncitor si se pune in slujba baimarenilor ,,,, acum se intoarce si face curatenie..adica isi linge propria flegma ,cu sarg si nelimitat cantitativ , depusa pe trandafiirii si sageata (COALITIA SOCIAL DEMOCRATA) .
    Cu ce l-o fi momit pe fraier, frezatul covrigar cu falci (…), venit de la centru…??!! Habar nu am///
    Pana la urma e rahatul lor…sa-l ingurgiteze sanatosi.
    Dar atata lipsa de caracter si verticalitate morala…ca si la acesti 2 trepadusi , ahtiati dupa ciolanul puterii…nu am mai intalnit …cel putin nu la Baia Mare (mai era unul…care isi linge ranile pe la AIUD , care facea in prag electoral tot felul ,,frătii politice,, .
    In concluzie…defectarea , cum ati spus, este sinonim cu eroarea ,deficienta, esecul.
    In concluzie..niste defecti , cu eroare umana ,si esec in demersurile lor…cel putin la capitoșuș moral
    Ca electoral…depinde de noi, fratișor, sa le iasa ,,afacerea;
    Cred ca le e frica…cu toate sondajele lor datatoare de castig sigur.
    Si au si de ce…pt ca locul lor e in alta zona…a rampelor de gunoi (reziduri umane ) sau a statiilor de epurare, instalatii unde se aduna zoaia lichida, dupa ce speli de mizerie lucruri sau tragi apa…
    Deci…hai sa le artam ca tocmai noi, nu vrem binele prmis de niste tradatori. Pt ca ne vor trada si pe noi….
    De noi depinde si de votulnostru.
    dar ma intreb…cu cine votez… Cand ma uit la ceilalti candidati….raman tamp…Ma ajutati…orientati-ma spre unul care ne-ar servi interesele urbei.
    Si daca nu ma ajutati , atunci voi aplica regula…impotriva lor cu oricine.. (comentariu moderat – limbaj excesiv)

  6. Foarte mare prețul pe care e necesar să-l plătim pentru dispariția acestui dezastru care este Ionel Bogdan. Clar va pierde, dar cu ce cost ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here