ONORANT – Băimărenii de la Știința Electro Sistem, de 6 ori pe podium la puternicul concurs internațional Transylvania Open

0
132

ORIENTARE ÎN ALERGARE. În perioada 25-26 mai 2024, în împrejurimile municipiului Cluj Napoca s-a desfășurat cea de-a 23-a ediție a Transylvania Open, o puternică competiție internațională de orientare în alergare, întrecere  ce a adunat la start circa 300 de participanți de la cluburi din 7 țări (România, Ungaria, Israel, Ucraina Austria, Ucraina si Germania). Competiția a fost organizată excelent de clubul clujean Transilva, ale căror arbitrii trasatori au reușit să le ofere concurenților trasee ce au inclus secțiuni variate, de la secțiuni de alergare, mai simple, până la cele foarte tehnice și dificile.

 

Competiție a fost una de anduranță (organizatorii au premiat performanțele cumulate din cele două zile de concurs, aspect care presupune clasări constant bune în cele două etape, fără a pierde foarte mult timp față de câștigători). Sportivii de la Știinta Electro Sistem Baia Mare, deși s-au deplasat la Cluj-Napoca cu un lot redus numeric, s-au comportat foarte bine, mulți dintre ei având parcursuri de regularitate care i-au urcat de șase ori pe podiumul de premiere.

 

Rezultatele obținute de sportivi sunt:

LocuI I: Alexandra Roman la F21 Elită;

Locuri II: Zsofia Uglar la F10, Lucia Pop la F55, Istvan Sebestyen la M50;

Locuri III: George Petreuș la M20, Alexandru Biro la M21 Elită.

 

În apropierea podiumului s-au clasat:

Locuri IV: Antonia Man la F18, Luca Lenard la M16;

Loc VI: Roxana Trif la F16, Cătălin Vădean la M21 Elită.

 

În următoarea perioadă, componenții clubului CS Știința Electro Sistem Baia Mare, antrenati de Lucia Pop si Istvan Sebestyen, vor participa la o importantă competiție din calendarul sportiv intern, Cupa României, întreceri programate a se derula în perioada 31 mai – 2 iunie 2024.

 

CS Știința Electro Sistem Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here