INTERES PUBLIC – Vital anunță întreruperea furnizării apei potabile pe trei străzi din Baia Mare

0
198

ANUNȚ. Societatea Vital SA a anunțat că în 22 mai 2024, între orele 09.00-12.00, va întrerupe furnizarea apei potabile în următoarele zone: str. Electrolizei (între str. Luminișului și str. Oborului), Aleea Electrolizei, str. Sudului.

 

Operatorul de apă-canal a precizat că întreruperea temporară a furnizării apei potabile este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție, respectiv a lucrărilor de cuplare la rețeaua nouă de alimentare cu apă. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here