FAPT – Pugilistul maramureșean Samuel Roman (CSM Sighetu Marmației) a câștigat medalia de argint și titlul de vicecampion național la categoria 67 kg

1
172

BOX. Pugilistul maramureșean Samuel Roman (CSM Sighetu Marmației) a câștigat medalia de argint și titlul de vicecampion național la categoria 67 kg la Campionatul Național de Box Seniori, competiție organizată de FRB la Brăila, în perioada 10-14 decembrie 2023.

 

În faza semifinalelor, pugilistul sighetean, pregătit de antrenorul Adrian Bohotici, s-a impus la puncte, cu decizie unanimă, 5-0, în fața lui Adrian Maxim (CS Crișul Oradea), iar în finală a fost învins de Andrei Mușteț (CS Jiul Rovinari 2016), campionul categoriei și componentul lotului național câștigând partida prin inferioritatea adversarului în repriza a III-a.

 

* Foto generică: @CSM Sighetu Marmației

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Este cam rușinos să pierzi o finală de campionat național prin inferioritate. Adică ai ajuns în finală, dar ăla care te-a bătut îți este net superior. Asta spune totul despre starea în caare a ajuns boxul din România. Doar 6 sportivi au fost la această categorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here