ALEGERI 2024 – Partidul Patrioților candidează pentru prima oară în Maramureș

0
339

PATRIÓT, -Ă, patrioți, -te, s. m. și f. 1. Persoană care își iubește patria (1) și luptă pentru apărarea și prosperitatea ei. 2. (Înv.) Persoană originară din aceeași patrie sau regiune cu altcineva; compatriot. [Pr.: -tri-ot] – Din ngr. patriótis, fr. patriote, germ. Patriot. sursa: DEX ’09 (2009)

 

ELECTORAL. În fața unui val de nemulțumiri al românilor față de politica decadentă și distructivă a politicienilor față de România și față de români, pe eșichierul politic național a apărut Partidul Patrioților. Pentru prima oară, candidații Partidului Patrioților se află și pe buletinele de vot din Maramureș pe  pozițiile următoare:

  • Consiliul Local Baia Mare, la poziția 14 pe buletinul de vot.
  • Consiliul Județean Maramureș, la poziția 12 pe buletinul de vot.
  • Președinte al Consiliului Județean, la poziția 11 pe buletinul de vot

 

Idealurile membrilor Partidului Patrioților

 

Prin programul său, noua formațiune politică își propune, nici mai mult, nici mai puțin, decât să lupte pentru interesele românilor văduviți, ani la rând, de drepturile și beneficiile fundamentale prevăzute de Constituția României și de prevederile internaționale la care România a aderat. Mai mult, dezvoltarea economică a țării noastre, ajunsă aproape de colaps impune, în viziunea Partidului Patrioților, măsuri urgente de dezvoltare.

 

Unul dintre obiectivele propuse de Partidul Patrioților, măsură neglijată decenii la rând de celelalte formațiuni politice aflate la putere, dar care ar putea asigura echilibrul social, îl reprezintă formarea clasei de mijloc.

 

Fără îndoială, românii resimt dispariția unităților economice de elită, vândute la fier vechi sau desființate prin diferite aranjamente cu personaje dubioase din sfere de influență străine. Din acest motiv, un alt obiectiv al Partidului Patrioților îl reprezintă reindustrializarea României prin înființarea de fabrici și uzine.

 

De asemenea, pentru stoparea abuzurilor care au păgubit românii și bugetul statului, Partidul Patrioților propune tragerea la răspundere penală dar și materială a cetățenilor și a funcționarilor publici care se fac vinovați de comiterea unor fapte reprobabile ce aduc prejudicii românilor și statului român.

 

Dezvoltarea infrastructurii rutiere și de căi ferate precum și exploatarea resurselor naționale în interesul românilor , sunt alte două obiective ale Partidului Patrioților.

 

Partidul Patrioților se prezintă deschis în fața românilor și propune prin programul său 19 obiective de acțiune:

 

* Apărarea și promovarea drepturilor și libertăților fundamentale.

* Promovarea și apărarea democrației, a pluralismului politic și a statului de drept.

* Respectarea și păstrarea suveranității statului român.

* Respectarea prorității legislației Uniunii Europene în fața legislației interne;

* Întreprinderea tuturor demersurilor legale pentru respectarea tratatelor internaționale semnate de România cu Uniunea Europeană.

* Punerea legislației din România în acord cu prevederile legislative ale tratatelor Uniunii Europene.

* Egalitate de tratament între persoane fără deosebire de rasă, sex sau origine etnică.

* Formarea clasei de mijloc a României.

* Egalitate de șanse în sistemul educațional, indiferent de rasă, sex, origine etnică, situație socio-economică, stare de sănătate.

* Gratuitatea învățământului de stat, preșcolar-universitar.

* Asigurarea serviciilor sanitare gratuite pentru toți cetățenii români.

* Construirea de spitale pentru a facilita accesul cetățenilor la un sistem de sănătate calitativ și eficient, cât mai aproape de domiciliu.

* Răspunderea penală și materială a tuturor cetățenilor pentru abuzuri și ilegalități comise.

* Răspunderea penală și materială a funcționarilor publici pentru abuzurile comise împotriva altor cetățeni.

* Reindustrializarea României prin înființarea de fabrici și uzine.

* Dezvoltarea infrastructurii rutiere și de căi ferate.

* Exploatarea resurselor naționale în interesul românilor și verificarea legalității cedării lor.

* Dezvoltarea agriculturii în așa fel încât, cât mai mulți tineri să se întoarcă în mediul rural.

* Dezvoltarea de relații economice și culturale cu toate statele lumii.

 

Crediță, onoare, deminitate, curaj! Doamne-ajută!

 

Comandat de Partidul Patrioților Maramureș CMF 21240102



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here