ALEGERI – Doru Dăncuș, președintele Comitetului Național de Conducere al PNȚCD

1
858
Doru Dăncuș

ORGANIZARE. Reunit în Maramureș în această lună, Comitetul National de Conducere al PNȚCD și-a ales structura de conducere, maramureșeanul Doru Dăncuș (președintele PNȚCD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean) fiind ales în funcția de președinte.

 

Conform președintelui partidului, Aurelian Pavelescu, în cadrul întâlnirii din Maramureș au fost puse în discuție poziționarea politică la principalele teme din dezbaterea publică actuală, dar și chestiuni de organizare internă, PNȚCD demarând pregătirile pentru viitoarele scrutine electorale (alegerile europarlamentare, locale și parlamentare).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here