ALEGERI 2024 – Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare: Creștem în sondaje, iar contracandidații încearcă să ne arunce în mocirlă

3
1041

ELECTORAL. În urma acuzațiilor aduse Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) în ceea ce privește lipirea afișelor electorale peste cele ale altor candidați la alegerile locale, Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare, aduce clarificări pentru corecta informare a băimărenilor.

 

„În ultimele săptămâni, partidul AUR a înregistrat o creștere semnificativă în sondajele de opinie. Acest fapt care a stârnit îngrijorare, reacții negative din partea contracandidaților. Din punctul meu de vedere, aceste acuzații, de lipire a afișelor peste cele ale altor candidați, sunt parte a unei strategii deliberate, menite să discrediteze imaginea Partidului AUR și a mea.

 

Cei care mă cunosc îndeaproape știu că eu nu mă pretez la așa ceva și nici oamenii care lucrează pentru mine nu sunt direcționați înspre astfel de fapte. Sunt un om corect, iar aceste imagini care circulă pe rețelele sociale nu mă reflectă pe mine și nici echipa mea. Singura mea concluzie este aceasta: creștem în sondaje, iar contracandidații încearcă să ne arunce în mocirlă”, a declarat Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

 

Partidul AUR dorește să sublinieze faptul că, în ultimele zile, afișele electorale AUR au fost ținta unor acte de vandalism masiv.

 

„În ciuda acestor situații deloc cinstite, AUR a tratat problema, la indicațiile mele, prin acțiuni elegante și respectuoase. Prin urmare, am raportat și sesizat aceste incidente la Biroul Electoral. Vreau să atrag atenția asupra faptului că, în unele dintre aceste situații, cazurile raportate de AUR au ajuns chiar și în atenția Poliției. Prin urmare, au fost deschise dosare penale pentru ruperea afișelor noastre de pe spațiile de avizier electorale.

 

Pentru a-mi susține declarația, atașez acestui comunicat imagini și videouri care demonstrează aceste fapte. Sunt fapte care arată lipsa de respect față de candidații AUR pe lângă lipsa de respect față de lege”, a explicat Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

 

AUR reiterează faptul că voluntarii săi nu sunt implicați în actele de vandalism promovate pe rețelele de socializare. Aceste acțiuni sunt orchestrate de contracandidații care se simt amenințați de ascensiunea AUR în sondaje.

 

„Singura preocupare a unor candidați este ca, în aceste zile, să destabilizeze campania electorală. Aceste zile sunt dedicate dialogului cu oamenii, însă ne ocupăm de sesizări, reclamații, dosare penale. Astfel de comportamente și atitudini trebuie schimbate de urgență în societatea românească.

 

Dragi băimăreni, aveți mare grijă pe cine votați în 9 iunie. AUR este alături de voi și vă înțelege. Vrea să facă ordine în această dezordine politică și administrativă. În 9 iunie, trebuie să ne alegem lideri, reprezentanți corecți, care luptă pentru oameni, nu pentru interese proprii”, a încheiat Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

 

 

Biroul de presă al candidatului Costel Pîrvănoiu

 

Comandat de AUR Maramureș, cod mandatar financiar: 21240330



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. COSTEL COSTELULE nu mai bea baiatule ca vei vedea dublu afisele (stii cantecu ??). Na acum si tu Costele nu te mai scuza politicos ca nu e panica, doar „se stie” partidul H-AUR castiga alegerile si fara afise electorale, iar de va voteaza si cei din garaje treceti de 50%. COSTELE fi politicos incontinuare, nu-l vezi pe Generalul Locotenent Dancus pe panoul electoral cum in disperare sa ajunga in fata s-a cocotat peste afisu lui Tarziu asta al vostru…..AOLEEEEU COSTELE, semn rau, uite cum te-au aruncat intr-un garaj (cos de gunoi) langa un borcan cu aracet electoral……..arata ca o premonitie despre partidul H-AUR

  2. Ai inceput prost cu initiativa daramari garajelor, parca nu ar fi alte lucruri inportante de realizat . Ar fi nevoie de aducerea unor investitori pentru a crea locuri de munca, nu deschiderea unori noi super marcheturi , ar aduce orasului bani mai multi in conturile primariei .Apropo prin darimarea garajelor primaria va pierde bani prin inpozitele pe care le incasa an de an .

  3. În Baia Mare nu s a facut de o luna niciun sondaj profesionist!
    Iepurele asta visează cai verzi….mai bine l-ar preocupa indicațiile transmise membrilor sa l voteze pe Dancus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here