SUSȚIN CĂ AU GREȘIT – După publicarea de 2mnews a datoriilor Primăriei Baia Mare către firme, instituția publică a revenit, scuzându-se că a greșit cu 17 milioane de lei în plus și că datoriile reale ar fi de „doar”… 45,2 milioane de lei

2
2299

ȘI-AU SCĂZUT DATORIILE. După articolul publicat de 2mnews privind stadiul datoriilor Primăriei Baia Mare către firmele care au livrat bunuri și servicii sau au prestat lucrări către municipalitate, instituția publică a revenit, susținând că au greșit calculele, din cauza unei erori tehnice în documentul financiar fiind dublate mai multe sume, fapt care a dus la un total al datoriilor de aproape 63 de milioane de lei.

 

În fapt, susține directorul executiv adjunct al Direcției Economice – Direcția de Gestiune Bugetară a Primăriei Baia Mare, Ioana Băban, eliminând sumele dublate datorate entităților comerciale, acestea fiind în cuantum total de… 17,72 milioane de lei (!), a rezultat că suma reală a cumulată a datoriilor către firme este de „doar” 45,24 milioane de lei.

 

… și ne roagă să publicăm această situație a facturilor neachitate, ca fiind cea reală: 45.247.990,69 lei. Au corectat și ei (Primăria) situația pe site-ul oficial (pe care nu-l citește nimeni, nici măcar ei – dovadă fiind semnalarea unei presupuse erori doar după publicarea în 2mnews), facem și noi această corecție, pentru corecta informare a cititorilor, gândindu-mă cu groază la modul în care este gestionată activitatea administrației publice locale din municipiul Baia Mare, îndeosebi în privința unor documente de importanță ridicată.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Bine zice ,,cetatean” mai ales cu caracatița imobiliarelor , blocuri la fosta gradina zoo fain dancus , fain,sediul hcm minaur se dărâma rusine !!!

  2. poi la conducere e Dancus, doar nu credeti ca sub el sunt oameni mai competenti ..eu sincer nici nu cred ca cei de acolo, de prin birouri, lucreaza ceva in primarie, sau in interesul orasului sau in interesul cetatenilor …cred ca toti sunt angrenati in itele caracatitei imobiliare, sau subjugati altor interese … cred ca trec pe la primarie doar sa apara pe camere si in rest isi fac facutele, se vede cu varf si indesat lucrul acesta daca deschizi un pic ochii cand te plimbi prin oras, sau pe la periferia lui, nu doar prin locurile in care isi face Dancus poze, platite din banii nostri … tara aceasta are memorie scurta, si nu uitati, doar hotii voteaza hoti, asa ca hai sictir Dancus, Zetea, Bogdanel, etc…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here