INTERES PUBLIC – Probleme în furnizarea apei potabile în 4 localități, cauzate de lipsa alimentării cu energie electrică

0
108

ÎNTRERUPEREA FURNIZĂRII APEI POTABILE. Vital SA anunță utilizatorii din localitățile Berința, Copalnic Mănăștur, Curtuiuș, Cărpiniș că astăzi, marți, 2 iulie 2024, se află în imposibilitatea de a furniza apă potabilă către utilizatorii din localitățile mai sus menționate ca urmare a întreruperii alimentării cu energie electrică a stațiilor de pompare apă potabilă și apă uzată, acestea fiiind datorate condițiilor atmosferice din ultimele ore la rețeaua de energie electrică din aria de operare Distribuție Energie  Electrică România – Sucursala Baia Mare.

 

Imediat ce se vor finaliza lucrările de reparații necesare la rețeaua electrică, inerente unor astfel de situatii, vom reintra cât mai operativ în regimul normal de furnizare a apei potabile.

 

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul Vital SA, la numerele de telefon  0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere.



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here