FAPT – S-a introdus în licitație contractul de 20 de milioane de lei pentru proiectarea și execuția Parcului industrial de la Seini

0
1693

SEINI. Administrația publică din Seini, controlată de edilul Gabriela Florica Tulbure (PSD), a introdus în licitație un contract estimat la peste 20 de milioane de lei (exact: 20.489.586,85 lei, sumă care include TVA), care vizează proiectarea și execuția unui Parc de specializare inteligentă în oraș. Contractul este introdus cu clauză suspensivă, autoritatea locală neavând încă semnat contractul de finanțare (vizează obținerea fondurilor necesare dinbani europeni, prin Programul Regional Regional Nord-Vest).

 

Prin crearea și dezvoltarea parcului industrial, autoritatea locală speră să devină atractivă pentru atragerea investițiilor care să stimuleze crearea de locuri de muncă calificate, transferul de cunoștințe și tehnologii și să crească competitivitatea economică a regiunii.

 

Contractul se va atribui pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere de 80% în  decizia finală, iar termenul de realizare a lucrărilor de 20%, acesta trebuie cuprins între 12 și 18 luni). Ofertele sunt așteptate până în 2 iulie 2024.

 

Conform strategiei autorității publice locale, cele 10 firme care vor fi admise în Parcul industrial din Seini (toate din localitate), care va fi localizat pe un teren de circa 13 hectare, pe strada Industriilor, vor beneficia de o finanțare nerambursabilă de 70% din valoarea eligibilă a proiectului.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here