COMUNICAT PSD – PSD cere PNL să renunțe la manipulare și victimizare și să se concentreze pe buna desfășurare a alegerilor electorale

1
669

ALEGERI 2024. Partidul Social Democrat Maramureș solicită filialei județene a PNL să înceteze încercările de manipulare și victimizare și să se concentreze pe asigurarea bunei desfășurări a alegerilor electorale. Este inadmisibil ca în această perioadă crucială, PNL, care deține controlul asupra Ministerului de Interne, Ministerului Justiției, Prefecturii Maramureș și Consiliului Județean Maramureș să caute scuze și să arunce vina pe PSD pentru incidentele care au avut și au loc în timpul procesului electoral.

 

În întregul județ Maramureș au fost înregistrate incidente privind desfășurarea corectă a procesului electoral. În loc să își asume responsabilitatea ca organizatori ai alegerilor, reprezentanții PNL continuă să caute scuze și motive pentru a se dezice de acest fapt. Un incident deosebit de grav și impardonabil s-a petrecut în Târgu Lăpuș, unde președintele unei secții de votare a plecat acasă cu ștampilele de vot seara trecută și a revenit în azi dimineață, cu acestea mânjite de cerneală. Astfel de incidente nu doar că subminează integritatea procesului electoral, dar pun și sub semnul întrebării competența organizatorilor.

 

PSD cere ferm PNL să renunțe la aceste practici de manipulare și să își îndeplinească responsabilitățile cu seriozitate și profesionalism. Integritatea alegerilor este esențială pentru democrație, iar cetățenii merită un proces electoral corect și transparent. Ne dorim ca toți actorii implicați în organizarea alegerilor să colaboreze pentru a asigura un scrutin corect și să se abțină de la acțiuni care pot compromite acest proces esențial pentru democrație.

 

Biroul de presă al PSD Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Nimeni nu spune nimic despre frauda electorala si despre cum s-au furat voturile in animite localitati. De exemplu am aflat de pe https://www.ecomunicate.ro/ ca sunt in total 7 localitati din Romania unde s-au stampilat buletinele de vot si au fost bagate in urne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here