ACCIDENT DE MUNCĂ – Muncitor din Ucraina, accidentat în timp ce lucra la amenajările interioare din noul terminal al Aeroportului Internaţional Maramureş

0
332

DOSAR PENAL. Vineri, 31 mai 2024, în jurul orei 12.00, în incinta Aeroportului Internaţional Maramureş s-a produs un accident de muncă: un muncitor de cetățenie ucraineană angajat la o firmă care lucra la amenajările interioare din noul terminal al aeroportului, a căzut de pe o schelă metalică mobilă.

 

Bărbatul accidentat a fost transportat la spital. În urma accidentului, poliţiştii au deschis un dosar penal care vizează infracţiunea de nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

 

* Foto generică

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here