S-AU IERTAT TOATE – Fostul șef al Poliției maramureșene revine în conducerea instituției, după ispășirea sancțiunii cauzate de fuga lui Cherecheș din țară

5
1795
Mihai Gherman

DECIZIE. Fostul șef al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Maramureş, comisar șef de poliție Mihai Gherman (44 de ani), a revenit în structura de conducere a Poliției maramureșene la finalul lunii mai 2024, după ce la sfârșitul lunii noiembrie 2023, după fuga din țară a fostului primar al municipiului Baia Mare, a fost sancționat cu o detașare temporară, de 6 luni, la IPJ Vaslui, ca inspector șef adjunct cu atribuții de Ordine publică. El și-a luat concediu chiar înainte de fuga din țară a lui Cherecheș, lăsând un înlocuitor la comanda IPJ Maramureș.

 

Astfel, noua structură a echipei manageriale (de conducere) a IPJ Maramureș este formată din comisar șef de poliție Constantin Ilea – șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureş (prin împuternicire), comisar șef de poliție Mihai Gherman – adjunct al șefului inspectoratului și comisar şef de poliţie Ștefan Victor Mureșan – adjunct al șefului inspectoratului (prin împuternicire).

 

Practic, Gherman a revenit în funcția pe care o deținea, aceea de adjunct al IPJ Maramureș, el conducând instituția din 15 septembrie 2021 – inițial prin împuternicire (echivalentul unei numiri temporare, fără concurs) și, ulterior, prin desemnare (adică îndeplinea atribuțiile de șef al inspectoratului, dar era plătit conform funcției de adjunct).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

5 COMENTARII

  1. Aveti o greseala de editare in textul articolului (sau premonitie? 🙂 ) … nu in noiembrie 2024 a fost detasarea (si sa revina in mai 2024 inapoi ? 🙂 )

  2. dumnezeule cand citesti o astfel de stire, iti vine sa iti iei sarsaneaua si sa te duci si sa nu te mai opresti …mie personal mi lehamite cand vad astfel de personaje … stau si ma intreb de fiecare data, astia sunt oamenii pentru care imi educ copiii sa munceasca, sa plateasca taxe, pentru oameni precum acest inspector care clar stia ce se intampla, pentru oameni precum Dancus, sau Bogdanel, astia sa fie oamenii care sa ne administreze banii si viitorul??? Zetea??? Ciolacu???? DNA? Parchet ??? toate institutiile astea sa primeasca bani de la noi dar sa fac doar jocurile politice murdare ale mafiotilor care conduc, orasul, judetul, tara ???? fratilor, eu zic sa ne luam talpasita sa ii lasam pe ei cu ale lor, poate avem norocul ca la un moment dat sa aiba nevoie sa puna mana sa lucreze si sa se fure intre ei … si le doresc la toti sa o faca pe salar minim …

  3. Nu a fi bine in veci in tara asta, cu asemenea gândire comunistă, se flutura steagul Uniunii europene și NATO pe degeaba.
    Orice ar face băieții ăștia cu ochi albaștrii nu o să răspundă in veci de mizeriile pe care le fac.
    Sunt capabili de niste lucruri exact ca pe vremea ing. Gheorghe Ursu.
    Nu au decât să fie șefii curatorilor că nu-i salvează preoții corupți care și-au pierdut vocația și au uitat pe cine slujesc de fapt.

  4. Întrebasem retoric, mai de dimineata, știind ca nu exista reactii dinpre cei vizati nici macar pe 544, decat anevoie, daca in Maramures mai vietuiesc DIICOT si DNA. Complicitatea cu infractorul fugar zgârie retina, doar tocilarii magistrati nu o sesizeaza. Despre nerusinarea instituțională … ce sa mai zici. E relevant, insa, ca ultimii ministri MAI provin din PNL: Vela, Bode, Predoiu, justitiarii de paie așișderea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here