RECUNOAȘTERE – Profesoara Tatiana Cauni și antrenorul Costel Bașa din Baia Mare, premiați cu Premiul Mentor pentru excelență în educație

1
285

PREMIILE MENTOR. MOL România și Fundația pentru Comunitate au acordat, pentru al 14-lea an consecutiv, Premiile Mentor pentru excelență în educație, recunoscând public valoarea și rezultatele activității pedagogice ale celor zece laureați, profesori și antrenori de excepție din toată țara. La această ediție, au fost depuse 174 de nominalizări în perioada mai – decembrie 2023, de către elevi și părinți. Laureații au fost premiați cu câte un trofeu realizat de renumitul artist sticlar Ioan Nemțoi și cu câte un premiu în valoare de 8.000 de lei.

 

Laureații Premiului Mentor pentru excelență în educație, ediția a 14-a, 2023 sunt (enumerarea premianților ține cont de criteriul alfabetic):

 

• Costel Bașa, antrenor de kaiac-canoe, Baia Mare

• Constantin Basarab, profesor de matematică, Craiova

• Boros Lídia Erzsébet, cantor, Ciumbrud, Alba

• Tatiana Cauni, profesor de limba și literatura română, Baia Mare

• Liliana Cosma, profesor, antrenor de gimnastică artistică, Deva

• Mario Grosu, coregraf, producător spectacole, Cluj

• Gabriel Teodorescu, profesor de fizică, Cluj

• Ványi Emese, profesor de matematică, Satu Mare

• Gabriela Vasiliu, profesor de limba și literatura română, Brăila

• Vasile Zaharia, profesor de geografie, Târgu Jiu.

 

„Recunoașterea meritelor dascălilor a devenit o tradiție pentru MOL și ne bucurăm că îi putem onora astfel pe unii dintre cei mai inspiraționali și valoroși profesori și mentori care au demonstrat că pot contribui la schimbarea în bine a vieții elevilor lor și a comunității din care facem parte. MOL Mentor este despre toți oamenii remarcabili care și-au asumat misiunea de a-i motiva și responsabiliza pe cei din jurul lor. Un profesor excepțional își inspiră elevii să devină mai buni și să performeze continuu, iar noi avem multe astfel de exemple aici, în România. MOL România dorește să îi susțină și să transmită fiecărui profesor și mentor de excepție că munca lor este remarcată și apreciată. Suntem o companie dedicată inovației și progresului, iar acest lucru se reflectă în inițiativele pe care le susținem și care continuă să aibă impact asupra comunității – Mentor, Programul de promovare a talentelor, Programul pentru sănătatea copiilor, Permis pentru viitor și Spații Verzi. De-a lungul anilor, aceste programe au ajutat cu succes peste 275.000 de beneficiari și participanți și au primit o finanțare de peste 5,7 milioane de euro”, a declarat Gábor Mozga, CEO al MOL România.

 

„Valoarea și frumosul create de cei premiați ne oferă întâlniri pline de bucurii. Numărul nominalizărilor deosebite depășește cu mult, în fiecare an, numărul premiilor oferite. Astfel, îi încurajăm pe cei care nu regăsesc numele persoanelor nominalizate printre premianți să-și revizuiască nominalizările și să le depună la edițiile următoare. Formularul de nominalizare se găsește pe site-ul Fundației Pentru Comunitate, iar organizatorii răspund cu bucurie la întrebările legate de procedura urmată,” a declarat András Imre, directorul executiv al Fundației Pentru Comunitate.

 

Premiul Mentor pentru excelență în educație se acordă anual, începând din 2010, profesorilor și antrenorilor care au descoperit tineri talentați și care au avut un rol important în evoluția profesională a discipolilor pe care i-au îndrumat în carieră. Prin acordarea acestui premiu, organizatorii doresc să recunoască public valoarea muncii educaționale și rezultatele deosebite obținute de dascăli, a căror activitate este apreciată atât de comunitatea din care fac parte, cât și de elevi și părinți.

 

Fundația pentru Comunitate



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here