INVESTIȚIE – Se extinde Pensiunea Golden Star din Lăpușel

0
678

LĂPUȘEL – RECEA. Firma Golden Rule SRL, înregistrată în Lăpușel (com. Recea) și deținută de familia Pop (structura asociativă exactă: Mădălina Pop 87,50%, Sorin Pop 4,17%, Aurel Pop 4,17% și Patricia Delia Stroia 4,16%) prin care sunt administrate Pensiunea Golden Star și sala de evenimente Golden Star Ballroom din Lăpușel, localizate în apropierea lacului de agrement Două Veverițe, a intrat în faza pregătitoare a unei investiții care se va materializa prin extindere pensiunii prin înălțarea acesteia cu un etaj, de la un regim de P+E+M în P+2E.

 

Practic, mansarda (unde acum sunt amenajate un depozit și spălătoria) va fi desființată și va fi edificat un etaj la care vor fi amenajate încă 6 camere de cazare, o sală de ședințe și grupuri sanitare. De asemenea, va fi închisă terasa de pe fațada nord-estică.

 

Firma a închis anul trecut cu o cifră de afaceri de 2,41 milioane de lei (record în istoria sa economică) și un profit net de peste 400.000 lei.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here