FAPT – Voluntarii Serviciului de Ajutor Maltez Baia Mare prezenți la evenimentele ocazionate de celebrarea Zilei Copilului

0
121

SERVICIUL DE AJUTOR MALTEZ. Ziua de 1 iunie a adus un record al voluntarilor de la Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare: 26 de voluntari în 4 echipe specializate pentru 4 operațiuni de Prim Ajutor de Urgență în 4 locații diferite pe raza a 3 localități.

 

Ca de fiecare dată aproape de oameni sau în sprijinul comunității, Echipele de Prim Răspuns ale voluntarilor de la Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare, au fost alături de maramureșeni și au intervenit rapid, eficient si cu profesionalism în cazul situațiilor neprevăzute apărute pe durata desfășurării evenimentelor.

 

* Ziua Copilului în Maramureș, organizat de Visit Maramureș la Aeroportul Internațional Maramureș, în Tăuții Măgherăuș;

* Crosul Copiilor, organizat de Maramureș Runners în Baia Mare;

* Copii și părinți pe biciclete, organizat de Maramureș Bike în Baia Mare;

* Ziua Copilului, organizat de Orașul Târgu Lăpuș.

 

Având în vedere complexitatea evenimentelor, numărul de participanți, aria extinsă de desfășurare a operațiunilor și topologia zonei, am deplasat în teren tehnică și echipaje cu atribuții specifice:

 

* Centrul Multirol Mobil de Intervenție;

* Postul de Prim Ajutor;

* Centrul de Comanda și Coordonare a Intervenției;

* Autospeciala de Primă Intervenție;

* Echipaje Mobile de Prim Răspuns.

 

Prin proiectele desfășurate, voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare continuă o tradiție de aproape zece secole a Ordinului de Malta (Order of Malta) în sprijinirea celor bolnavi, a celor săraci și a celor marginalizați din societate.

 

Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here