CORONAVIRUS – În Maramureș, numărul de teste din ultimele 24 de ore a fost secretizat din nou (indicatorii principali): 2 morți, 84 de infectați, 64 de vindecați

0
769

COVID-19. Informații oficiale (Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș), marți, 19 mai 2020, ora 13.00. În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș a stagnat numărul celor decedați (la 2 persoane), a crescut cu două persoane numărul celor infectați cu noul coronavirus de la începutul pandemiei (de la 82 la 84 de persoane) și a stagnat la numărul pacienților vindecați și externați (la 64 de persoane).

 

În acest moment, sunt internați în spitale 18 maramureșeni infectați cu SARS-CoV-2 (noul coronavirus). Până acum, Consiliul Județean Maramureș, care cita Direcția de Sănătate Publică Maramureș, comunica numărul de teste finalizate în ultimele 24 de ore în județ, dar astăzi nu a mai făcut-o. Subliniere: conform cercetării 2mnews (în baza declarațiilor oficialilor de la cel mai înalt nivel al sistemului de sănătate din Maramureș și prin cuantificarea datelor comunicate ulterior pe canale oficiale), până în 17 mai inclusiv, în județ s-au făcut 1.951 teste (0,37% din numărul total al testelor făcute în România) – cu precizarea că în 16 mai și 18 mai numărul de teste a fost secretizat.

 

Subliniere: conform raportului Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut 8.453 de teste, cu 5.239 de teste mai multe decât ieri (numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 322.074).

 

În ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul celor aflați în izolare la domiciliu a crescut cu 449 de persoane (aproape s-a dublat!, de la 462 la 911 persoane – statistica include și membri familiei). Conform datelor centralizate de CJCCI Maramureș, în centrele de carantină instituționalizată din județ se află cu 49 persoane mai puține decât ieri (de la 284 la 235 de persoane).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here