FAPT – Președintele TNL Baia Mare, Ovidiu Crăciun, reales în funcție în urmă cu doar 3 luni, își dă demisia: interimatul va fi asigurat de Ovidiu Felecan

0
547

DEMISIE LA TNL BAIA MARE. Reales doar de 3 luni în funcția de președinte al TNL Baia Mare (în martie 2024), Ovidiu Andrei Crăciun  își va da demisia din funcția de conducere a tineretului liberal din municipiul reședință de județ.

 

Ovidiu Crăciun (32 de ani), consilier local al municipiului Baia Mare, care conduce TNL (Tineretul Național Liberal) Baia Mare din anul 2019, a confirmat informația pentru 2mnews, susținând că decizia sa este legată și de rezultatul din Baia Mare al alegerilor din 9 iunie 2024 (dezamăgitor pentru PNL Maramureș), dar și de faptul că își dorește să se implice în PNL, echipa de conducere a tineretului liberal din Baia Mare având capacitatea de a-și continua cu succes traseul.

 

Surse apropiate de conducerea PNL Maramureș susțin că Crăciun vizează într-o perspectivă apropiată funcția de președinte PNL Baia Mare, deținută în acest moment de deputatul Călin Bota. Substituentul său la conducerea organizației TNL Baia Mare va fi, până la alegeri, prim-vicepreședintele Ovidiu Nicolae Felecan, a precizat Crăciun.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here