EVENIMENT – Cine cântă la Zilele Orașului Seini 2024 și cât costă prestațiile capetelor de afiș

1
3367

ZILELE ORAȘULUI SEINI 2024. A 25-a ediție a Zilelor Orașului Seini „Cetatea Zynir” va avea loc în perioada 13-14 iulie 2024, administrația publică locală contractând deja cu două firme prestațiile capetelor de afiș – remarcă: deși este ediția a 25-a, s-a alocat doar 112.500 lei, adică puțin mai mult de jumătate din suma de anul trecut (când capete de afiș au fost Metteo, Alina Eremia și Loredana Groza).

 

Această scriere că prezintă artiștii importanți care vor presta, contractați prin sereleurile bucureștene Mattman Music Events (controlată de brașoveanca Elena Neagu) și Talisman Tour & Events (controlat de Alin Oprea). Totalul cheltuielilor legate de scenă și prestațiile celor trei artiști /trupe capete de afiș este de 125.500 lei (costurile prestațiilor artiștilor cuprind onorariile și transportul, cazarea și masa urmând să fie puse la dispoziție de organizatori).

 

Sâmbătă, 13 iulie 2024, piesa principală a recitalului va fi Oana Radu (recital de 45 de minute), contractată prin Mattman Music Events, și Talisman, contractat cu 25.000 lei prin Talisman Tour & Events.

 

Duminică, 14 iulie 2024, de la ora 21.00, piesa principală a recitalului va fi trupa Direcția 5 (recital de 45 de minute), contractat prin Mattman Music Events (pentru cei Oana Radu și Direcția 5 firma va încasa suma de 87.500 lei).

 

Pe lângă plata artiștilor capete de afiș, evenimentul mai presupune cheltuieli cu servicii de scenotehnică, organizatorice ș.a.m.d.

 

* Foto: @Oana Radu, @Direcția 5, @Art Photography via Alin Oprea

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. ……..Sa ne intelegem clar : SCENOTECA este manevrata si asigurata din umbra de Locotenentul scenelor DORRRREEEELLLLL CAPSUNA. Sa nu aveti impresia ca el si „gasca hrapareata” nu vor linge nimic la aceasta sindrofie, mai ales ca nu sa pomenit nimic despre electricianul de serviciu BUBICO Ilnic. Seniorita Cica stie clar ca : …….”corb la corb nu scoate ochi”…….Nu sa schimbat nimic ei au plecat , tot ei au venit……..pentru inca patru ani de dezastru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here