EVENIMENT – Momentele importante din viața comunei Bârsana din perioada 1918-2018, surprinse în fotografii

0
197

EXPOZIȚIE FOTO. Sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 15, în Căminul Cultural din comuna maramureșeană Bârsana se vernisează o expoziție de fotografii dedicată Centenarului Marii Unirii.

 

Organizatorii, Primăria Bârsana și Școala Gimnazială “Mircea Vulcănescu”, că vernisajul expoziției va fi urmat de discuții purtate pe tema contribuției localității Bârsana la Marea Unire și vor fi prezentate momentele importante din viața localității care au avut loc între anii 1918 și 2018.

 

Cu ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri, în Bârsana a fost restaurată și Troița Eroilor, ridicată în memoria bârsăneștilor căzuți în cele două războaie mondiale, și a fost reabilitată locația acesteia, respectiv parcul din centrul civic al comunei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here