DECIZIE – Știința Baia Mare s-a despărțit de patru jucători și se pregătește să transfere cinci în încercarea de a recâștiga titlul de campioană

0
296
Dardulidze, Papidze, Dvalishvili, Barends

RUGBY – BAIA MARE. Vicecampioana României la rugby, Știința Baia Mare, a anunțat despărțirea în această pauză competițională generată de turneul în America de Nord a naționalei de patru jucători transferați nu cu mult timp în urmă (excepție face Levan Papidze, care a jucat două sezoane pentru clubul băimărean). Toți cei patru se aflau sub contract cu clubul băimărean, ceea ce înseamnă că despărțirile s-au produs de comun acord.

 

Cei plecați de la echipa băimăreană sunt talonerul Levan Papidze (26 de ani, din Georgia, adus la Știința în vara anului 2022 și declarat pe locul 2 în Topul anului 2023 de echipa băimăreană), linia a II-a Mate Dardzulidze (26 de ani, din Georgia, adus la Știința în mai 2023), mijlocașul la deschidere Luka Dvalishvili (26 de ani, din Georgia, adus la Știința în martie 2024) și centrul Anelka Barends (24 de ani, din Africa de Sud, adus la Știința în septembrie 2023).

 

Surse informate au precizat că Știința Baia Mare va anunța, foarte curând, cinci noi transferuri, noii jucători urmând să-i substituiască pe cei plecați.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here