ALEGERI 2024 – Mesajul deputatului Gabriel Zetea, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Maramureș: Mulțumesc, Maramureș! Mulțumesc, dragi maramureșeni!

2
1173
Gabriel Zetea, președintele CJ Maramureș

PREȘEDINTE CJ MARAMUREȘ. Tot ce dăinuiește se construiește iar eu am construit, în toți acești ani, încrederea maramureșenilor în mine și în echipa PSD Maramureș. Cu voi și datorită vouă am ajuns la finalul campaniei electorale, învingători. Acest succes vine însă cu o mare responsabilitate. Încrederea pe care maramureșenii, băimărenii, sighetenii, borșenii și toți ceilalți ne-au acordat-o este fundamentul pe care am construit programul nostru pentru Maramureș.

 

Am spus, pe parcursul întregii campanii electorale, că există viață după 9 iunie. Și cu siguranță există viață, chiar dacă unii suntem învingători iar alții au fost trimiși acasă, prin vot democratic și prin voința maramureșenilor. De azi, însă, campania electorală s-a încheiat și trebuie să ne așezăm cu toții la masa dialogului pentru a construi cu încredere pentru Maramureș. Felicit toți competitorii înscriși în această cursă electorală, dar felicit în primul rând maramureșenii, pentru că ei sunt cei care au decis prin vot covârșitor cine sunt liderii care vor să îi reprezinte în umătorii 4 ani.

 

Mulțumesc din suflet maramureșenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o pentru a mă întoarce la Consiliul Județean. Încă din prima zi a mandatului meu, împreună cu echipa mea, ne vom apuca de treabă și vom face tot ce am promis, într-un singur mandat. Vom redeschide șantierele în Maramureș și vom munci pentru proiectul meu de suflet, reîntregirea marii familii a Maramureșului. Invit toate partidele care vor avea reprezentanți în Consiliul Județean să dezbrace haina politică și să ne punem cu adevărat în slujba maramureșenilor! Pentru că suntem aleși pentru un singur mandat, iar în acești 4 ani avem datoria de a ne îndeplini toate promisiunile făcute!

 

Mulțumesc, dragi maramureșeni! Încrederea voastră este motivația mea pentru tot ce mi-am propus să realizez în următorii 4 ani, în Maramureș! Cu încredere!

 

Gabriel Valer Zetea



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. NU EL ESTE DE VINA, el si-a cumparat doar bilet la LOTERIA POLITICA. De data asta i-au iesit numerele. REGELE covrigilor i-a soptit numerele de la Maramures. Organizatorul jocului de la loterie este Presedintele ESUAT al tarii cu GHINION…………………VINOVATI reali alegatorii slugarnici impreuna cu primarii ciumati si obedienti, disperati dupa spagi si comisioane nu conteaza de la cine vin. Dragi tarani mare „ghinion” ca asa intelegeti lumea asta in care traiti si va lasati manipulati dupa care mergeti cu tractoarele la Bucuresti sa faceti greva. Pentru ce faceti greva ca sa va elogiati prostia si lipsa de educatie ????????????? Va mai plangeti ca nu va ajuta copii si va pleaca prin tari straine ??????? Uite de asta pleaca pentru ca va doare drept in cur de viitorul lor. Asta este electoratul, pleava, crescatorii de capuse nationale si vanzatorii de neam din Gradina Maicii Domnului. ASTA a-ti ales asta ve-ti avea atata timp cat nu va deziceti de satana (coalitia toxica). Lasati munca pe spinarea oamenilor care voteaza cinstit si nemanipulati si voi pregatiti TRACTOARELE sa mergeti la GREVA

  2. mitoman de profesie, tovarășu zetea… vorbește mult și prost… are impresia că dacă ne lovește cu un noian de truisme picăm pe spate! ce soartă amară… să fim contemporani cu asemenea jokeri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here