ALEGERI 2024 – Două noi creșe pentru antepreșcolarii din carterul Vasile Alecsandri: prin grija primarului interimar Doru Ioan Dăncuș, noile unități de educație timpurie vor oferi copiilor condiții la cele mai înalte standarde

0
140

ELECTORAL. Costrucția a doua noi creșe în municipiul Baia Mare intră în linie dreaptă. Anunțul a fost făcut de primarul interimar al municipiului Baia Mare, Doru Ioan Dăncuș. Potrivit acestuia lucrările  efective vor începe săptămâna viitoare și până anul viitor, noile creșe vor fi  finalizate, dotate la standarde înalte și pregătite să preia 150 de antepreșcolari.

 

Creșă de dimensiuni mici pe strada Melodiei din Baia Mare

 

Primarul interimar, Doru Ioan Dăncuș: “Am intrat în linie dreaptă cu alte două obiective de investiții extrem de importante pentru Baia Mare, în special pentru părinții din oraș. Am finalizat procedurile legale, a fost desemnat constructorul și de săptămâna viitoare începem lucrările efective pentru construcția pentru creșa de dimensiuni mai mici din zona Melodiei, cu o capacitate de 40 de locuri. Unitatea va avea 4 dormitoare, două camere de joacă, vestiare, grupuri sanitare, inclusiv unul pentru persoanele cu dizabilități, zonă administrativă, cabinet medical și tot ce e necesar și ce ține de buna desfășurare a unei astfel de instituții la cele mai înalte standarde. Așa cum am spus și ieri, organizarea ține de constructor, iar lucrările în acest caz vor începe săptămâna viitoare, după alegeri. Nu profit de astfel de momente în scop electoral, nu aduc buldozere și excavatoare cu care să mă pozez doar pentru a atrage voturi, precum alte exemple din politica locală. Continui să muncesc corect și onesc pentru băimăreni, să fiu transparent și să mă țin de cuvânt în tot ceea ce îmi asum”, a declarat primarul-interimar, Doru Dăncuș.

 

Creșă de dimensiuni mari în cartierul Pintea

 

Potrivit primarului interimar Doru Ioan Dăncuș, în paralel vor fi demarcate lucrările pentru o altă creșă care va fi edificată în cartierul Pintea, care va fi finalizată în decursul anului viitor. “Am primit de asemenea ordinul de începere și pentru cealaltă creșă, de dimensiuni mai mari, pe care o realizăm în cartierul pe care l-am denumit Pintea, respectiv zona dintre strada Gării și bulevardul Unirii și care va fi, de asemnea, finalizată în decursul anului viitor. Ambele creșe vor avea o capacitate totală de 150 de locuri, acoperind astfel aproape jumătate din necesar. Între timp, finalizăm lucrările de amenajare la grădinița de pe strada Industriei, acolo unde am anunțat că vom avea alte 40 de locuri pentru antepreșcolari începând din toamnă. Educația este și rămâne o prioritate pentru mine și am încredere că putem și vom aduce condiții optime pentru copiii și profesorii din Baia Mare”, a mai arătat primarul interimar Doru Ioan Dăncuș.

 

Biroul de presă al PSD Maramureș

CMF: 21240002



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here